Home

Hoće li biti problema zbog ovoga: Terryjev izlazak s terena u oproštajnoj utakmici uzburkao strasti

22 May

Hoće li biti problema zbog ovoga: Terryjev izlazak s terena u oproštajnoj utakmici uzburkao strasti

John Terry, dugogodišnji prvotimac i kapiten Chelseaja, u nedjelju je odigrao posljednju utakmicu u dresu kluba s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti.

U pobjedi 5:1 protiv Sunderlanda zamijenjen u 26. minuti kako bi mogao dobiti zaslužene ovacije Stamford Bridgea. A zašto u ovoj minuti? Odgovor je logičan. Kroz cijelu karijeru Terry je nosio dres s ovim brojem...

Međutim, oproštaj velikana i doskorašnjeg saigrača našeg Asmira Begovića mogao bi se pretvoriti u veliki skandal jer su engleski mediji otkrili kako je ta zamjena bila unaprijed dogovorena, a to znači da je Conte izravno utjecao na kladionice.

Poznato je da se na Otoku možete kladiti doslovno na sve, pa neke kladionice u ponudi imaju tipove na broj ubačaja iz auta, kornera, ko će prvi izvesti početni udarac, a i na vrijeme prve zamjene. Kako je zamjena Terryja unaprijed dogovorena (oba kluba su se složila), a puno ljudi je stavilo novac na tip da će Terry igru napustiti baš u 26. minuti, Englezi traže od FA da ispita cijelu situaciju.

- Ova utakmica nije imala nikakvog rezultatskog značaja i Terry je dobio zaslužene ovacije, no postoji opasnost da i druge ekipe i igrači u budućnosti naprave slično. Trebaju li Sunderland i Chelsea biti kažnjeni jer je to bio izravni utjecaj na kladionice? Neka na to pitanje odgovor da FA - pišu Englezi.

 

(Izvor: Fena)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top