Home

Hoće li se nastaviti tradicija? Armin Dedić favorit u finalu Zvezda Granda

28 Jun

Hoće li se nastaviti tradicija? Armin Dedić favorit u finalu Zvezda Granda

Večeras će u studiju Granda u Beogradu biti održano veliko finale jedanaeste sezone „Zvezda Granda“ u kojem će se za prvo mjesto takmičiti Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Nina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić. Direktan prijenos publika u našoj zemlji moći će pratiti od 21 sat na OBN-u.

I ove godine u finalu će biti nekoliko takmičara iz Bosne i Hercegovine, a prema svemu sudeći najviše šanse za pobjedu ima dvadesetogodišnji Armin Dedić iz Srebrenika.

Bane Mojićević, Milica Todorović, Dušan Svilar, Darko Lazić, Stefan Petrušić, Darko Martinović, Amar Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković i Ibro Bublin su dosadašnji pobjednici popularnog takmičenja.

Dedić

Na forumima Grand produkcije organizovano je nekoliko anketa po kojima Armin ubjedljivo vodi u trci za potencijalnog pobjednika. Ono što se fanovima najviše dopada je njegov glas, ali i fizički izgled zbog kojeg je osvojio simpatije djevojaka širom regiona. Talentovani mladić osvojio je srca publike i žirija još od prve emisije, tako da je nesmetano prolazio kroz cijelu sezonu i došao do finala.

U nedjelju 25. juna širom Bosne i Hercegovine pojavile su se plakate podrške Arminu Dediću, a i članica žirija Marija Šerifović nije krila da joj je Armin favorit za pobjedu.

Podsjetimo, u protekle četiri sezone u „Zvezdama Granda“ pobijedili su takmičari iz BiH: Ibro Bublin, Haris Berković, Mirza Selimović i Amar Jašarspahić. Svi Bosanci i Hercegovci, a posebno oni iz Srebrenika i Tuzlanskog kantona nadaju se da će Armin Dedić osvojiti prvo mjesto.

Na taj način Srebrenik bi nakon Mirze Selimovića dobio još jednog pobjednika „Zvezda Granda“.

 

 

(PR.com/Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top