Hrvati ogorčeni: Ulaze autima u more, ruju po plaži i voze nam se kraj glava (FOTO)

Home

Hrvati ogorčeni: Ulaze autima u more, ruju po plaži i voze nam se kraj glava (FOTO)

Fotografije koje je snimila čitateljica portala 24sata pokazuju kako turisti svojim automobilima uništavaju jednu od najljepših plaža u Dalmaciji. Neki su toliko bahati da se dovezu do samog mora.

Mislili ste da ste vidjeli svu bahatost ovog ljeta po plažama. E pa niste vidjeli plažu u Selinama, kaže revoltirana čitateljica Marina koja nam je danas poslala fotografije bahatih turista na plaži kod Starigrada.

Ljudi doslovno ulaze s autima u more, ruju po plaži i najgore od svega voze se kupačima na centimetar od glava, što je izuzetno opasno, kaže čitateljica.

Plaža Pisak predivna je prirodna plaža. I dok druge općine navoze šljunak i trude se imati lijepu plažu i onda ju čuvaju kao oko u glavi, u Selinama predivnu kilometarsku prirodnu plažu koja je Bogom dana nisu u stanju ni očuvati. To je najljepša plaža u ovom dijelu Dalmacije.

plaza

Osim devastacije svakodnevnim prometom koji se iz nezamislivih razloga odvija po njoj plaža je redovito kopana bagerima i šljunak odvožen za izgradnju obližnjih kuća u mjestu. Tko će odgovarati za to? Kada će prestati uništavanje ove predivne plaže? Kako će je dovesti u prvobitno stanje?, pita se Marina.

 

(Izvor: 24sata)

 
Objavito: Pet, 09/01/2017 - 20:04

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top