HRVATSKA POLICIJA RIJEŠILA ZLOČIN: Trogodišnjeg dječaka iz BiH ubila je majka s prijateljicom!

Home

HRVATSKA POLICIJA RIJEŠILA ZLOČIN: Trogodišnjeg dječaka iz BiH ubila je majka s prijateljicom!


Hrvatska policija je riješila misterioznu smrt trogodišnjaka u Puli. Za njegovo ubistvo prijavljene su njegova majka Chiara Rojnić (32) i njezina maloljetna prijateljica, dok će 29-godišnjak koji je s njima bio u stanu odgovarati jer taj teški zločin nije prijavio.

 

Policijska uprava istarska potvrdila je da je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su se 32-godišnjakinja i maloljetna djevojka dogovorile da će ubiti trogodišnjaka što su i učinile u utorak u večernjim satima u stanu u Akvilejskom prilazu u Puli.

 

Nakon što su usmrtile dijete prenijele su ga u uvalu Mandrač. Kako bi otežala rasvjetljavanje ovog slučaja 32-godišnjakinja je iste noći, pola sata nakon ponoći, došla u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak djeteta.

 

Za sudjelovanje u počinjenju ovog teškog zločina osumnjičen je i 29-godišnjak, jer nije prijavio ubojstvo već je s dječakovom majkom i njezinom prijateljicom dogovorio kako će prikriti kazneno djelo.

 

Dogovorili su zajedno kako će 32-godišnjakinja otići na policiju i prijaviti nestanak djeteta.

 

‘Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 25. svibnja u poslijepodnevnim satima, uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske’, potvrdila je policija.

 

(Izvor: SlobodnaBosna.ba)

Tagovi
Objavio: Čet, 25/05/2017 - 16:28

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top