fbpx I ONI SU ŽIVA BIĆA: Napušten pas u Ključu uginuo od hladnoće

I ONI SU ŽIVA BIĆA: Napušten pas u Ključu uginuo od hladnoće

Home

I ONI SU ŽIVA BIĆA: Napušten pas u Ključu uginuo od hladnoće


Ekstremno niske temperature, koje su proteklih nekoliko dana okovale cijelu BiH, ali i region, uzele su popriličan danak.

Iako smo se do nedavno smrzavali zbog, slobodno možemo reći, sibirskih temperatura, jučer je došlo do rasta temperatura, ali i prestanka padavina. Danas nam nije problem snijeg, već jak vjetar koji puše od ranih jutarnjih sati.

Nažalost, protekli hladni dani odnijeli su nekoliko ljudskih života, uginulo je i dosta životinja, posebno onih napuštenih, koje nisu uspjele naći toplo skrovište i hranu.Jučer u Sani prizor od kojeg se topi srce - ispod sloja leda lisica zaleđena pluta rijekom.A u Ključu, kako nam javlja naša čitateljica, jedna od aktivistica za prava životinja, u snijegu su pronašli smrznutog, napuštenog psa. Ni taj prizor, posebno ljubiteljima životinja, nije bio nimalo lak. - Ako želite da objavite... Ne radi bilo kakve senzacije nego da se skrene pažnja i na njih, tj. na napuštene životinje kojih u Ključu nema tako puno, a mi, aktivisti, kojih je, nažalost, još manje, ne možemo sve spasiti, a ovu našu sredinu treba "razdrmati" malo po tom pitanju, istakla je za Cazin.NET.Ovakve priče naših čitatelja objavimo kako bismo vas podsjetili da su i životinje živa bića i da im, kao i svima nama, treba ljubav i razumijevanje, ali prije svega topao dom i hrana.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 13/01/2017 - 08:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top