Igor izgubio život dok je planirao put na ekskurziju

Home

Igor izgubio život dok je planirao put na ekskurziju


Učenik trećeg razreda srednje prehrambene škole u Trebinju, Igor Pejović (17), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Aleksina Međa u blizini tog grada, spremao se za matursku ekskurziju u Španiju.

Na ekskurziju je trebao da, zajedno sa vršnjacima iz Centra srednjih škola, krene početkom juna, piše Blic.

Posle nesreće, u kojoj su povređena još trojica maturanata ekonomske škole, ispred trebinjske bolnice se okupilo više drugova nesretnih mladića, koji su bili u šoku i suzama prepričavali šta se desilo.

"Igor je bio uspješan mladi karatista, nosilac crnog pojasa u karateu. Osvojio je brojne medalje na raznim takmičenja. Ostala trojica mladića su takođe veoma dobri momci" ,ispričao je jedan od Pejovićevih prijatelja.

Nakon tragedije u Trebinju šok, nevjerica i tuga za još jednim izgubljenim mladim životom, na dionici koja je u poslednjih nekoliko godina „odnijela“ četvoro mladih ljudi.

Pre nepunih godinu dana, samo nekoliko kilometara dalje, poginula je trebinjska plivačica Ana Čučković, a samo sedam dana prije nesreće proslavila je matursko veče.

Detalji nesreće

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u utorak oko 16.30 u blizini raskrsnice puta Trebinje – Herceg Novi.

Pejović je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice, a maturanti su teže povređeni.

Do nesreće je došlo kada je Goran Manigoda, idući iz pravca Zubaca, izgubio kontrolu nad automobilom „ford focus“, te sletio sa puta i udario u stub, a zatim se prevrnuo. Kako se nezvanično saznaje, u automobilu su se još nalazili Ilija Skulić i Milan Zubac.

"Oni su krenuli da uzmu nešto od jednog druga koji živi oko kilometar od mjesta nesreće, a Pejović je slučajno sjeo sa njima u automobil. Vozilo je udarilo u stub stranom na kojoj je sjedio Pejović" ,rekao je izvor blizak istrazi.

 

(Izvor:fokus.ba)

Tagovi
Objavio: Čet, 18/05/2017 - 14:15

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top