Igrajte Igru prijestolja: Nakon serije stiže i igrica

Home

Igrajte Igru prijestolja: Nakon serije stiže i igrica

Portal "Watchers on the Wall", koji prenosi ekskluzivne informacije vezane za knjige Džordža R. R. Martina i najpopularniju seriju na svijetu, najavio je novu igru posvećenu "Igri prijestolja".

U pitanju je MMO strateška igra za mobilne uređaje, koja će se pojaviti do kraja godine i zove se "Game of Thrones: Conquest"!

Igru potpisuju "Turbine", "Warner Bros interactive entertainment" i HBO, a stiže na App Store i Google Play krajem 2017, prenosi taj portal. Igra će biti dostupna za Android i Apple uređaje, uključujući i iPad.

U toku je proces registracije unaprijed, u okviru kojeg će zainteresovani fanovi moći da se prijave za notifikacije o razvoju igre. Samo tokom prve nedjelje, registrovanima je dostupan i "Prepare for war" paket koji obuhvata opremu Noćne straže, dva miliona u valuti iz igrice, 500 "golda", i 24 sata nadogradnje brzine napretka. Ovaj paket bi, prenosi portal, u igrici koštao oko 50 dolara.

"Postanite glava svoje ugledne kuće, prikupite moć i sredstva neophodna da dostignete slavu! Pažljivo se krećite kroz opasne političke teritorije Vesterosa, formirajte strateške alijanse i nadmudrite protivnike, i pribavite Sjedišta moći kako biste se približili Gvozdenom prijestolju," navodi se u opisu igre.

"Oživite svoju fantaziju iz Vesterosa u Zimovrelu, Kraljevoj luci ili Livačkoj stijeni, kroz interakcije sa dobro poznatim i popularnim likovima iz priče."

Portal dodaje da se gejmeri, ali i fanovi serije, mole "starim bogovima i novim" da će ova igra zaživjeti, odnosno da neće biti samo još jedna igra u kojoj napredak zavisi od toga koliko ćete pravog novca potrošiti na virtuelna sredstva za borbu. "Turbine", ipak, stoji iza igre "The Lord of the Rings online", pa je moguće da će biti prava stvar!

 

(Izvor: mondo.rs)

Objavito: Tue, 09/05/2017 - 18:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top