Ispovijest majke četvoro djece: Prevarila sam muža s osam godina mlađim muškarcem

Home

Ispovijest majke četvoro djece: Prevarila sam muža s osam godina mlađim muškarcem

Jayne Warwick, 49-godišnja majka četvero djece, odlučila se prošlog ljeta upustiti u ljubavnu avanturu zbog koje je brzo požalila.

Razočarana u svoj brak Jayne je slučajno nabasala na osam godina mlađeg Charlesa i u roku samo nekoliko dana potpuno izgubila pamet.

Za Daily Mail detaljno je opisala što je sve proživljavala prije braka, ali i tokom kratke i burne avanture s 41-godišnjim razvedenim pravnikom.

Problemi u braku filmske producentice počeli su ove zime kada je njen muž bankrotirao, postao potpuno opsjednut poslom i novcem, te se vrlo brzo distancirao od nje i djece.

Jayne je bila razočarana, tužna i usamljena… Kaže da joj prevara nikada nije bila na pameti i da ni u najluđim snovima nije sanjala da će joj se dogoditi afera s mlađim muškarcem. Međutim, jedno popodne na igralištu za kriket Jayne je promijenilo život. Dok su se njena djeca igrala na igralištu, ona je krajičkom oka primijetila da u nju bulji šarmantni gospodin.

– Baš u tom trenutku moj život je dotaknuo samo dno. Posvađala sam se sa suprugom, a on se odmah potom ulogirao u svoj računar i počeo raditi. Bila sam bijesna. Međutim, moje raspoloženje se naglo promijenilo kada sam vidjela Charlesa. Odmah sam shvatila da je zainteresiran, a kada je počeo hodati prema meni, koljena su mi počela klecati. Pričali smo više od sat vremena. Ne znam da li je to bilo zbog ljetne vrućine, ali u glavi mi se počela rađati ideja o prevari – priča Jayne.

Nakon kobnog susreta komunikacija Charlsa i Jayne je postala sve intenzivnija.
Svaki dan su izmjenjivali mailove i Charles joj je bez dlake na jeziku pričao o svom propalom braku i djeci.

Jayne ga je “izguglala”, shvatila je da je partner u jednoj advokatskoj kancelariji i bila je jako sretna činjenicom da joj nije ništa slagao. Nakon nekoliko dana dopisivanja uslijedila je poruka od Charlesa.

– Hoćeš se pridružiti djeci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince.

Pristala je. I nije se pokajala.

– Nikad se nisam osjećala bolje. Skijali smo na vodi, uživali i kupali.

Jayne se nadala Charlesovom pozivu za još jedan provod. I on je došao vrlo brzo.

– Ponovno smo bili s djecom u kriket klubu. Uživala sam u društvu Charlesa, moj život se potpuno promijenio. Čak sam nakon dugo godina sredila nokte, frizuru…

Jedina loša stvar u tom dijelu veze bila je što su se i ona i on morali skrivati. Ona se bojala, naravno, zbog supruga, a on je bio ugledni advokat porodičnog prava i zadnje što mu je u životu trebalo je da dođe na glas kao “rušitelj brakova”.

Prvi susret Charlesa i Jayne bez djece zbio se na Wimbledonu. I gospodin nije okolišao, već tokom prvog seta uslijedilo je pitanje.

– Želiš li provesti noć kod mene?

Jayne je oduševljeno prihvatila. Nazvala je muža, slagala mu da ima nekakvu filmsku premijeru i uskočila u Charlesov automobil.

– Bila sam strašno nervozna jer više od deset godina nisam bila s muškarcem koji nije moj suprug. Srećom, Charles je to znao. Bio je nježan i strastven. Bila je to noć za pamćenje…

Jayne je nakon toga postala opsjednuta Charlesom. Viđali su se na dnevnoj bazi, što je njoj savršeno odgovaralo. Već je imala u glavi plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana ljubavnik šapnuo da su njegove komšije počeli širiti glasine da se upustio u vezu s udatom ženom.

Nedugo zatim, njihov odnos je naglo zahladio. Mailovi su sve rjeđe dolazili, a u rijetkim trenucima susreta, on je samo pričao o odlasku na odmor u Francusku.
Naravno, tamo nije bilo mjesta za Jayne, već samo za Charlesovu djecu.

Odlazak Charlesa u Francusku značio je i kraj avanture. Jayne je opet ostala sama i razočarana u očajnom braku.

– Osjećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a poslije je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računar nadajući se da će mi doći neki njegov mail – piše Jayne koja se tek nakon godinu dana pomirila sa situacijom.

– To vam je prevara u braku. Spakirala sam svoje najbolje haljine i seksi donje rublje i vratila se svojoj porodici. Muž me i dalje ignoriše, ali već sam se pomirila s tim… Kad se loše osjećam samo se mislima vratim u ljeto 2016… A Charles? Nisam ga čula ni vidjela. Čovjek je otišao svojim putem…

Objavito: Tue, 08/15/2017 - 17:28

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top