Home

Ivanka Trump u crno-bijeloj haljini oduševila Saudijce

23 May

Ivanka Trump u crno-bijeloj haljini oduševila Saudijce

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale.

Obučena u crno-bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u glavni grad Saudijske Arabije u subotu ujutro u sklopu Trumpove posjete kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.

Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njenu ljepotu.
"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i garantirati njegovoj kćerki mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.

Drugi korisnik je napisao da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stepeni celzija u subotu.

U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac obučen u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku no malo je pogriješio pri izgovoru njenog imena.

Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane."

 

(Izvor:radiosarajevo.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top