fbpx Izabrana najljepša fotografija islamskog sadržaja mladih: Nagrada noćenje u hotelu Top-Terme Topusko i prisustvovanje Konferenciji islamske mladeži Hrvatske

Izabrana najljepša fotografija islamskog sadržaja mladih: Nagrada noćenje u hotelu Top-Terme Topusko i prisustvovanje Konferenciji islamske mladeži Hrvatske

Home

Izabrana najljepša fotografija islamskog sadržaja mladih: Nagrada noćenje u hotelu Top-Terme Topusko i prisustvovanje Konferenciji islamske mladeži Hrvatske


Portal Cazin.NET organizirao je javni poziv/natječaj za izbor najljepše fotografije (islamski sadržaj mladih).

Vlasnik pobjedničke fotografije dobija besplatan aranžman za dvije osobe ovog vikenda (8. i 9. aprila) u hotelu Top-Terme Topusko te će imati priliku učestvovati na 9. konferenciji islamske mladeži Hrvatske “Islam u kontekstu 21. stoljeća”. Organizator konferencije je Islamska zajednica u Hrvatskoj, Ured za da’wu i mladež, Medžlis Islamske zajednice Karlovac.

Islam u kontekstu 21. stoljeća”: 150 mladih muslimana u Topuskom i Vojniću

Osim toga, portal Cazin.NET osigurat će ručak i večeru, noćenje u subotu te doručak u nedjelju za dvije osobe vlasnika najljepše fotografije.

U izboru za najbolju fotografiju mogli su sudjelovati svi punoljetni građani bez obzira na državljanstvo od 18 do 30 godina, a fotografije sa islamskim sadržajem mogli ste slati do danas do 17 sati.

S obzirom na manji broj učesnika, redakcija portala Cazin.NET odlučila je odabrati dobitnika, a vlasnik najljepše fotografije koja je pristigla na adresu naše redakcije jeste Fahrudin Seferagić.

Nagrada nije prenosiva niti se može zamijeniti za novac, a pobjednik nagradne igre treba se javiti pri dolasku u Top-Terme na recepciji i tražiti gospodina Admira Muhića ili Nikolu, koji će dobitnika upoznati s detaljima i smještajem.

*Organizator Konferencije islamske mladeži Hrvatske suglasan je da pobjednik najljepše fotografije sudjeluje na Konferenciji.

 

 

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 07/04/2017 - 17:59

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top