Izbjegavajte ove putne pravce u Hrvatskoj: Kolona na autoputu duga 25 kilometara

Home

Izbjegavajte ove putne pravce u Hrvatskoj: Kolona na autoputu duga 25 kilometara


Kolona vozila na auto-putu prema Splitu, između petlji Gornja Ploča i Maslenica duga je 25 kilometara, pa se vozačima savjetuje da da za izlaz s auto-puta koriste petlju Gospić, saopštio je Hrvatski auto-klub /HAK/.Na zagrebačkoj obilaznici prema petlji Lučko kolona je duga oko 14 kilometara, a iz pravca Jankomira oko četiri kilometra.

Iz HAK-a upozoravaju na veoma gust saobraćaj na svim važnijim putnim pravcima prema moru, posebno na auto-putu Zagreb-Split, gdje se vozi u koloni sa zastojima između Zagreba i Bosiljeva, te petlji Gospić i Maslenica.

Gužva je i na auto-putevima Bregana-Lipovac prema istoku, Zagreb-Macelj prema Zagrebu, te Goričan-Zagreb prema Zagrebu, kao i na riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu u oba pravca, na Istarskom ipsilonu, duž Jadranske magistrale kao i u trajektnim pristaništima.

Kolone vozila su i na pojedinim graničnim prelazima sa BiH i Slovenijom na ulazu u Hrvatsku, te sa Srbijom na izlazu.

Iz HAK-a ističu da se na auto-putu Zagreb-Split-Ploče vozi se usporeno od naplatne stanice Lučko do petlje Bosiljevo dva prema Splitu, a u koloni u pokretu između naplate Lučko i petlje Donja Zdenčina. /kraj/msb

 

(Izvor: Srna)

Tagovi
Objavio: Sat, 22/07/2017 - 11:53

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top