Home

IZBJEGLA SMRT: Automobil Sandre Rešić potpuno smrskan (FOTO)

14 Nov

IZBJEGLA SMRT: Automobil Sandre Rešić potpuno smrskan (FOTO)

"Povredila sam rame i imam čvorugu na glavi", kaže pevačica nakon stravičnog udesa. 

Zvezda Granda Sandra Rešić sinoć je imala udes na autoputu prema Nišu kada je na nju naliteo automobil koji se kreteo velikom brzinom. Pjevačica je da bi izbjegla udarac svjesno okrenula volan i udarila u bankinu nakon čega je hitno prevezena u bolnicu gdje joj je ukazana ljekarska pomoć.  

"Devojka ispred mene je vozila sporo. Videla sam da u levoj traci nema nikog, a kad sam dala žmigavac da je obiđem polako, u sekundi se stvorio automobil u toj traci. On je najverovatnije vozio preko 170-180 km/h, jer je samo tako mogao da me stigne toliko brzo. Vratila sam se u svoju traku ali je devojka ispred mene u automobilu od straha počela da koči, a da je ne bih udarila skrenula sam u desno i udarila u bankinu. Automobil koji je sve izazvao samo je projurio pored nas i nije ni primetio šta se desilo", priča Sandra za Grand.online kojoj je automobil od udarca potpuno smrskan s prednje strane. 

NESRECA

"Iako sam bila van sebe pozvala sam policiju, a oni su bili ažurni i stigli su jako brzo. Pre toga dorčao je jedan čovek sa druge strane autoputa koji ima firmu kod Vrčina i doneo mi vodu. Zaista sam mu zahvalna na pomoći jer sam u tom momentu bila u šoku i pretrnula sam od straha", rekla je Sandra koja se nakon lekarske pomoći sad oseća dobro. 

"Srećna sam što sam živa. Povredila sam rame jer sam od udarca čvrsto držala ruke na volanu pa se iskrenuilo i imam čvorugu na glavi", priča Sandra koja mora da miruje dok se ne oporavi. 

 

(Izvor: Grand.online)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top