IZBOR ZA NAJLJEPŠU FOTOGRAFIJU ISLAMSKOG SADRŽAJA MLADIH: Nagrada noćenje u hotelu Top-Terme Topusko i prisustvovanje Konferenciji islamske mladeži Hrvatske

Home

IZBOR ZA NAJLJEPŠU FOTOGRAFIJU ISLAMSKOG SADRŽAJA MLADIH: Nagrada noćenje u hotelu Top-Terme Topusko i prisustvovanje Konferenciji islamske mladeži Hrvatske


Portal Cazin.NET objavljuje javni poziv/natječaj za izbor najljepše fotografije (islamski sadržaj mladih).

Fotografije mogu biti urađene fotoaparatom ili mobitelom bez vještačkog dorađivanja fotografije.

Sve pristigle fotografije objavljivat će se na portalu Cazin.NET putem Facebook stranice portala. Autor fotografije koja do navedenog vremena bude imala najviše lajkova dobiva besplatan aranžman za dvije osobe ovog vikenda (8. i 9. aprila) u hotelu Top-Terme Topusko te će imati priliku učestvovati na 9. konferenciji islamske mladeži Hrvatske "Islam u kontekstu 21. stoljeća". Organizator konferencije je Islamska zajednica u Hrvatskoj, Ured za da'wu i mladež, Medžlis Islamske zajednice Karlovac.

Islam u kontekstu 21. stoljeća”: 150 mladih muslimana u Topuskom i Vojniću

U izboru za najbolju fotografiju mogu sudjelovati svi punoljetni građani bez obzira na državljanstvo od 18 do 30 godina.

Portal Cazin.NET osigurat će ručak i večeru, noćenje u subotu te doručak u nedjelju za dvije osobe vlasnika najljepše fotografije po izboru čitatelja.

Nagrada nije prenosiva niti se može zamijeniti za novac!

*Organizator Konferencije islamske mladeži Hrvatske suglasan je da pobjednik najljepše fotografije sudjeluje na Konferenciji.

Vrijeme prijave/slanja fotografije je do petka, 7. aprila, do 17 sati na mail mirela@cazin.net ili putem Viber-a na broj +387 60 334 8086.

(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 06/04/2017 - 16:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top