Danas počelo snimanje novih epizoda, Tarik Džinić u ulozi Džebre

U Sarajevu se okupila ekipa megapopularne serije „Lud, zbunjen, normalan“.

Snimanje novih epizoda megapopularne serije "Lud, zbunjen, normalan", kako „Dnevni avaz“ saznaje, počinje danas u Sarajevu. 

U narednim danima bit će snimljeno devet novih epizoda od 36, koliko je naručila produkcija Nove TV.

Postavljene kamere

U 11. sezoni popularne serije scenariste Feđe Isovića i reditelja Elmira Jukića neće biti jednog od ključnih likova, a to je Senad Bašić, koji je glumio Faruka Fazlinovića.  

Snimanje počinje danas, a Mustafa Nadarević je u Sarajevo tim povodom došao još prije nekoliko dana. Uglavnom, kamere su postavljene na mjestima gdje je i do sada snimano.

Dodaje da će biti i novih glumačkih lica, koji će nadopuniti dešavanja unutar porodice Fazlinović. Damir, kojeg igra Moamer Kasumović, i Izet, kojeg tumači Mustafa Nadarević, doživljavaju nove dogodovštine sa sinom i unukom Džemalom Brankom Fazlinovićem zvanim Džebra.

Uloga Džebre, koji je sada već odrastao, pripala je studentu Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu Tariku Džiniću. Tako će ovaj zanimljivi trio zasigurno izmamiti osmijeh na licima gledalaca ispred malih ekrana - ističe izvor blizak autorskom timu.

Zanimljivi nastavci

U novim nastavcima publika će moći vidjeti i Šefiku, koje nije bilo u posljednjih nekoliko sezona. Šefikin lik ponovo će dočarati Jasna Žalica.

Vjerovatno bi povratak starih likova trebao biti osvježenje za publiku, a osim Šefike, u novim epizodama glumačkom timu pridružit će se i Miraj Grbić, koji glumi Čombeta – navodi "Avaz".

Da se kuhaju zanimljivi novi nastavci dokazuje i fotografija koju je Džinić objavio na svom Instagram profilu, a na njoj su Kasumović, Nadarević, Žalica i Džinić.

Feđa Isović još piše scenarij

Prije dvije godine Nova TV produkcijskoj kući „Fist“ poslala je upit za još 36 epizoda „Lud, zbunjen, normalan“ kako bi zaključili brojku od 300.

Nakon višemjesečnih razmatranja ekipa je pristala na snimanje, a prema našim saznanjima, scenarista Feđa Isović još nije završio pisanje scenarija za sve nove epizode.

Nakon snimljenih devet nastavaka planira se ponovo dati na posao i završiti započeto