Home

James i Morata odlaze u paketu i to u isti klub?

09 Jul

James i Morata odlaze u paketu i to u isti klub?

Dvojica sjajnih fudbalera Real Madrida, koji nemaju status standardnih prvotimaca kod Zidana, mogla bi naredne sezone da budu saigrači u jednog ostrvskom klubu.

Pozivajući se na španski ‘Diario Gol’, italijanski list ‘Calcio Mercato'u današnjem broju piše da je Chelsea spremio ponudu tešku 132 miliona funti za Jamesa Rodrigueza i Alvara Moratu. ‘Plavci’ su ostali bez Romelua Lukakua, od njegovog povratka na ‘Stamford Bridge’ neće biti ništa, jer ga je, gle ironije, ispred nosa svom bivšem klubu odveo čojvek koji ga je svojevremeno proglasio prekobrojnim u zapadnom Londonu. Pošto će Lukaku definitivno nastaviti karijeru u Manchesteru, Chelsea se okreće ka Alvaru Morati.

Menadžer aktuelnog šampiona Engleske Antonio Conte je odlično upoznat sa kvalitetima španskog napadača, pratio ga je dok je ovaj bio u Juventusu na pozajmici u vrijeme dok je obavljao funkciju selektora italijanske reprezentacije.

Što se tiče Rodrigueza, i on je sporadično po medijima dovođen u vezu sa Chelseajem, no malo je diskutabilno da li igrač njegovog profila odgovara Conteovom sistemu igre, budući da Italijan nije poznat kao neko ko igra sa “klasičnom desetkom”.

 

(Izvor: Sportske.ne)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top