JAVNO PRIZNALA: Marija Šerifović otkrila zašto voli Armina (FOTO)

Home

JAVNO PRIZNALA: Marija Šerifović otkrila zašto voli Armina (FOTO)

Iako nije pobijedio, on je za Mariju pobjednik. Armin je tokom cijele sezone bio njen favorit a to je potvrdila i u finalu kada je bukvalno cijelo vrijeme provela sa njim.

Ipak, prije nego što je počelo veliko finale Zvezda Granda, Marija je javno na svom fejsbuk profilu priznala zašto joj je Armin toliko drag i zašto ga toliko voli.

“Mali dečače Armin Dedić , ne znam zasto sam te zavolela, ne znam zasto si mi postao toliko drag… Pretpostavljam da je sve krenulo jos prosle godine a mozda se i blizi trenutak da postanem majka Poslusao si svaki savet, iz kruga u krug bio sve bolji i evo dosao je trenutak kada nazalost malo toga zavisi od tebe. Ti si svoje dao i pokazao! Danas o tome odlucuje narod i Onaj gore. Kakav god bio rezultat veceras – ti trebas da budes zadovoljan sam sa sobom i da ne dozvolis da te bilo sta obeshrabri jer ja znam da te svasta lepo ceka  #DoPobede #ABD”, napisala je Marija.

Naravno, ni Armin joj nije ostao dužan pa joj je odgovorio: “Ima nešto što nas je vezalo, a neobjašnjivo je… Ja sam spreman, šta god da bude! I znam da ima neko ko vjeruje u mene! A što se tiče toga da je vrijeme da postaneš majka… Evo ja se dobrovoljno javljam da me usvojiš.”

Screenshot_1

(Izvor: e-turneja.com)

Objavito: Sat, 07/08/2017 - 13:49

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top