Je li tangicama odzvonilo?

Home

Je li tangicama odzvonilo?


Godine 1993., tangice su bile najprodavaniji komad donjeg rublja, a sada ih, prema nekim podacima, nosi samo 23% ženske populacije! S prijestolja najseksi, najzavodljivijeg i najženstvenijeg donjeg rublja, skinule su ih, tzv. ‘brazilke’, koje se muškarcima jako sviđaju.

U posljednjih nekoliko godina tangice su dobile žestoku konkurenciju. Za to, prema nekim podacima, najzaslužnija je australska diva Kylie Minogue, koja je, između ostalog, proglašena ženom sa najseksi guzom na svijetu. Kada se, promovišući svoj sedmi studijski album, 2000. u spotu za pjesmu Spinning Around pojavila u zlatnim vrućim hlačicama, podigla je veliku prašinu i oduševila muškarce i žene širom svijeta. Čini se da se, svijet zaželio drugačijeg seksipila, od onog koje su do tada nudile tangice. Muškarci su potpuno poludili za zlatnim gaćicama pop zvijezde, jer su , otkrivajući samo rub stražnjice, zagolicavale i budile njihovu maštu.

Brazilke, predstavljaju sredinu između tradicionalnog bikinija i tangi. Razvile su se iz vrućih hlača, zaigrano otkrivajući polovinu (ili više) stražnjice. U posljednje vrijeme bilježi se porast prodaje brazilki izrađenih od finih materijala, koji se ne ocrtavaju ispod odjeće. A vrlo su popularne i one izrađene od čipke i prozirnih materijala. U brazilke se kune i najpoznatija kuća donjeg rublja Victoria Secret, koja već nekoliko sezona svoje božanstvene Anđele odijeva upravo u ovakve modele.

Pridružite se i vi globalnom trendu i seksi brazilke nosite baš poput diva Kylie Minogue, Beyonce, Kate Moss, Christina Aguilera, Dita Von Teese, Paris Hilton, Carmen Electre…

ljepota.ba

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 21:10

Facebook komentari

Back to top