Pijani vozač se zakucao u porodicu dok su gurali pokvareni automobil: Jedna osoba stradala na licu mjesta

Leskovčanin E. A. (49) poginuo je, dok su njegovi rođaci K. A. (23) I N. A. (71) iz Leskovca povrijeđeni teško i lakše u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.50 sati na putu Niš – Orljane.

Oni su krenuli za Niš automobilom marke “ford” koji se pokvario nadomak skretanja za Belotinac, pa su pokušali da ga upale guranjem, ali je tada na njih naleteo BMW kojim je, pod dejstvom alkohola, upravljao N. S. (28) iz Niša, prenosi Hayat.ba.

Nastradali E. A. se nalazio za volanom “forda” dok su K. A. I N. A. gurali automobil otpozadi, kada je na njih, naletio BMW velikom brzinom, piše Blic.

 E. A. je zet N. A. kome je K. A. unuk. Njih trojica su pošli kolima na nišku pijacu kada je došlo do nesreće. Od siline udara “ford” je završio u jarku kraj puta, a BMW u jarku sa susjedne strane kolovoza, prevrnut na bok. Vozač E. A. je nastradao na licu mjesta. Njega su iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci tako što su sjekli lim šasije pneumatskim klještima. Nažalost, on je nastradao na licu mjesta tako da su ljekari mogli da konstatuju samo smrt – kaže izvor.

Dva povrijđena putnika prevezena su sanitetima Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gdje im je ukazana pomoć.

K. A. je zadobio teške tjelesne povrede, ali trenutno nije životno ugrožen, dok je N. A. zadobio samo lakše povrede.

– Teško povrijeđeni pacijent ima prijelom vratnog pršnjena, prijelom potkoljenice i povredu ramena. Smješten je na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju i trenutno nije životno ugrožen – kažu u KC Niš.