JUČER U CAZINU: Počinjena krivična djela "razbojništvo" i "nasilje u porodici"

Home

JUČER U CAZINU: Počinjena krivična djela "razbojništvo" i "nasilje u porodici"


Tokom jučerašnjeg dana u Cazinu se desilo krivično djelo "razbojništvo" gdje je Cazin.net i pisao o istom. Kako samo saznali od portparola MUP-a USK detalje, jedno lice je uz prijetnju nožem otuđilo oko 760 KM. Više smo saznali u izvještaju MUP-a USK gdje se kaže:

- "Dana 05.04.2017. godine PS obratila se I.B. rođena 1959. godine, radnica i direktorica apoteke „EURO FARMACIJA DŽ i N“, a koja je prijavila da je u apoteku ušlo jedno NN muško lice, te je uz prijetnju nožem iz kase otuđilo neutvrđenu količinu papirnog novca. Lice Č.M. rođen 1992.godine, osumnjičen za izvršenje krivičnog djela, lišen je slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada. Uviđaj na licu mjesta kao i daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Razbojništvo“ nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin".

Dalje, još jedno krivično djelo nasilja u porodici desilo se u cazinskom naselju Majetići gdje je muž fizički napao suprugu te joj nanio lakše tjelesne povrede. Više možete pročitati u izvještaju MUP-a USK-a.

- "Dana 05.04.2017. godine PS obratila se F.Đ., rođena 1979. godine koja je prijavila svog supruga F. E., rođen 1981. godine da ju je u porodičnoj kući fizički napao. U Domu zdravlja Cazin prijaviteljki su konstatovane lakše tjelesne povrede. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „ Nasilje u porodici“ nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin".

Cazin.NET

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 06/04/2017 - 07:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top