Jučer u Cazinu vika i galama između dva lica usred bijela dana

sa

U proteklih 24 sata na području Grada Cazin smo prikupili i obradili informacije o slijedećim pojavama i događajima:

 

Izvještaj policijske stanice Cazin 

Javni red i mir 1 12:00 sati Trg Alije Izetbegovića narušen javni red i mir vikom,galamom i drskim ponašanjem od strane dva lica

Saobr.nezgode 0 Mirno

Izvještaj Profesionalne vatrogasne jedinice Cazin 0

Opis Mirno

Izvještaj hitne službe Doma zdravlja Pregleda: 53 Povreda Korištenje saniteta 1

Vodosnabdijevanje Uredno

Elektrosnabdjevanje Podružnica “Elektrodistribucija” Bihać PJD Cazin obavještava kupce da je planiran prekid snabdijevanja električnom energijom za slijedeća trafo-područja dana 29.11.2022.god Lojićka, Križ, Ćoralići u vremenu 08:30-16:00 sati.

Komunalne usluge Odvožnja komunalnog otpada odvija se po redu odvožnje.

Stanje na cestama 29. 11. 2022. u 06 : 30 sati . Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu, a zbog niske jutarnje temperature skrećemo pažnju na moguću poledicu, naročito na dionicama u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima. Upozoravamo i na učestale odrone. Na pojedinim dionicama u zapadnim krajevima, te ponegdje na sjeveru, vidljivost je jutros smanjena zbog magle ili niske oblačnosti. Izdvajamo dionicu Priluka-Glamoč-Mlinište, gdje je vidljivost smanjena na 50 metara. Na magistralnom putu Bihać-Bosanski Petrovac (dionici Ripač-Dubovsko), zbog neophodnih radova najavljena je obustava saobraćaja od 13 do 14 sati. Za vrijeme obustave alternativni pravac je Bihać-Bosanska Krupa-Krnjeuša-Bosanski Petrovac. U ostalom periodu saobraća se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila. Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Vodostaj Mutnice Mjerna stanica u Tržcu nije u upotrebi.

Autobusni saobraćaj Prevoznici imaju dozvolu vršenja prevoza.

Temperatura: u 07:00 -1 C Pritisak: 1019 ( mb) Vlažnost: 98 % Neeksplodirana ubojna sredstva NUS 0