Home

Kako su otišli Beckerovi milioni: Varao suprugu u ostavi za metle

22 Jun

Kako su otišli Beckerovi milioni: Varao suprugu u ostavi za metle

Boris Becker (49) nekada sjajni njemački teniser imao je sve. Danas, ako gledamo finansijsku stranu, nema gotovo ništa.

Njemac je proglasio bankrot.

Kuda su otišli svi ti milioni?

Recimo, zna se za 15-ak bez kojih je ostao zbog nekoliko piva, atraktivne konobarice, ostave za metle i DNK testa.

Boris i Barbara Feltus vjenčali su se 1993. godine i imaju dvoje djece. Kad je Barbara drugi put bila trudna, bili su u Londonu. Boris ju je odveo u bolnicu i bio je uz nju dok su trajali trudovi.

Posjete su završile, Barbara je morala ostati, a Boris se vratio u hotel. Stao je u londonskom restoranu u kojem je naručio nekoliko piva, a poslužila ga je izvjesna Angela Ermakova, Ruskinja koja je kasnije postala manekenka i model. 

"Ne znam što me odvuklo u mrak. Znam samo da smo završili u nekakvoj ostavi za metle. Sljedeće jutro otišao sam Barbari u bolnicu, spakirali smo stvari i otišli iz Londona", otkrio je Becker u autobiografiji. 

Osam mjeseci kasnije stigao mu je faks s potpisom Ermakove i viješću da će postati otac.

Ubrzo se rastao od Barbare i tu je odgovor na pitanje gdje je otišao dio zarade. Naime, barem 15 miliona morao je dati svojoj bivšoj ženi koju je trudnu varao s konobaricom u japanskom restoranu.

Postojale su razne verzije. Jedna je bila da je u sve upletena ruska mafija koja je preko atraktivne konobarice ucjenjivala tenisera pa do one u kojoj je konobarica sama sebe oplodila, zadržavši Beckerovo sjeme nakon oralnog seksa.

Nijemac je prvo odbijao priznati dijete, koje je jako ličilo na njega.

Pristao je na DNK test i na kraju priznao da je dijete njegovo.

"Preuzimam odgovornost za malu Annu. Brinut ću se za nju i pružit ću joj sve što treba. Djeca su najvažnija, napravit ću sve da odraste sretna", rekao je tada Becker, koji je 2008. kratko bio zaručen za Alessandru Meyer Wölden, čiji je otac bio njegov menadžer.

No, to nije potrajalo.

Već sljedeće godine oženio je holandsku manekenku Sharlely Kerssenberg s kojom ima sina Amadeusa. 

"Zašto me žene smatraju privlačnim? Nemam pojma. Nisam pretjerano lijep, niti previše bogat, nisam Adonis, a ni muškost mi nije nešto posebno. Mislim da mi muškarci nismo stvoreni za monogamiju", rekao je svojevremeno Boris.

Nije bio Adonis, ali igrao je bogovski. Jedan od najdominantnijih tenisera kraja '80-ih osvojio je Wimbledon kao 17-godišnjak, najmlađi koji je osvojio jedan od najprestižnijih Grand slam turnira, prenose 24sata.hr

Proporcionalno rastu slave, raslo je i zanimanje žena zaBorisa Franza Beckera. Žene je mijenjao kao loptice, a izlete u druge krevete skupo je platio. 

 

(Izvor: Radiosarajevo.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top