Home

Kakva reakcija Španskog plivača nakon što mu nisu dopustili minutu ćutnje za žrtve terorizma! (VIDEO)

21 Aug

Kakva reakcija Španskog plivača nakon što mu nisu dopustili minutu ćutnje za žrtve terorizma! (VIDEO)

Fernando Alvarez odlučio je bojkotovati trku na 200 metara prsno u Budimpešti nakon što su organizatori odbili španjolski zahtjev odavanja počasti žrtvama terorizma minutom ćutnje uoči utrke...

Teroristički napadi koji su se dogodili u Barceloni i Cambrilsu šokirali su španjolsku naciju i cijeli svijet te gurnuli sport u drugi plan ovog tjedna, a svjestan koje su stvari trenutno bitnije bio je i španjolski plivač Fernando Alvarez na utrci Svjetskog kupa u Budimpešti.

Naime, organizatori su odbili zahtjev Španjolaca za odavanjem počasti minutom šutnje žrvama terorizma uoči utrke, pod opravdanjem da za to nema vremena u predviđenoj satnici.

Alvarez je zatim odlučio sam odati počast i umjesto utrkivanja s konkurencijom na 200 metara prsno ostati minutu vremena stajati mirno. Nije ga bilo briga što će zbog toga u cilj ući zadnji.

'Morao sam to napraviti. Draže mi je da sam to napravio nego osvojio sve medalje svijeta,' izjavio je Fernando nakon utrke, a snimka njegovog bojkota brzo je obišla svijet...

(Izvor: Buka)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top