21 Aug

Kakva reakcija Španskog plivača nakon što mu nisu dopustili minutu ćutnje za žrtve terorizma! (VIDEO)

Fernando Alvarez odlučio je bojkotovati trku na 200 metara prsno u Budimpešti nakon što su organizatori odbili španjolski zahtjev odavanja počasti žrtvama terorizma minutom ćutnje uoči utrke...

Teroristički napadi koji su se dogodili u Barceloni i Cambrilsu šokirali su španjolsku naciju i cijeli svijet te gurnuli sport u drugi plan ovog tjedna, a svjestan koje su stvari trenutno bitnije bio je i španjolski plivač Fernando Alvarez na utrci Svjetskog kupa u Budimpešti.

Naime, organizatori su odbili zahtjev Španjolaca za odavanjem počasti minutom šutnje žrvama terorizma uoči utrke, pod opravdanjem da za to nema vremena u predviđenoj satnici.

Alvarez je zatim odlučio sam odati počast i umjesto utrkivanja s konkurencijom na 200 metara prsno ostati minutu vremena stajati mirno. Nije ga bilo briga što će zbog toga u cilj ući zadnji.

'Morao sam to napraviti. Draže mi je da sam to napravio nego osvojio sve medalje svijeta,' izjavio je Fernando nakon utrke, a snimka njegovog bojkota brzo je obišla svijet...

(Izvor: Buka)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top