Home

Kareluša pozvala Mariju u svoj garderober, ali nije ni slutila kakav će biti odgovor

05 Apr

Kareluša pozvala Mariju u svoj garderober, ali nije ni slutila kakav će biti odgovor

Zvezde Granda "grabe" polako prema trećem krugu i sve je napetije kod kandidata, ali i u samom žiriju.

Iako se svi članovi kunu kako su privatno u savršenim odnosima, često na ekran izbijaju njihova neslaganja. Ove subote žestoko će se raspravljati o tome trebaju li kandidatkinje uljepšavati svoj izgled silikonima i ostalim intervencijama?

Teoriju "za" zastupala je Jelena Karleuša, dok su Ana Bekuta, Aca Lukas i Snežana Đurišić bili "protiv". Nije to pokolebalo JK koja je iznijela prijedloge o "remontu" gotovo svih članica žirija, uključujući i Mariju Šerifović.

Pozvala ju je u svoj garderober, a pjevačica iz Karaljeva je duhovito uzvratila da to što ona zamišlja svakako mogu raditi i u garderoberu!

Saša Popović je na sve to kazao kako je jasno zašto JK zastupa teoriju o dotjerivanju, jer evidentno svake godine ima "nove" grudi.

Njen odgovor zbunio je sve u studiju, tako da je ostalo nedorečeno je li direktor bio u pravu ili ne? Svje dosjetke na temu imao je i Aca Lukas, koji tvrdi da njemu ne bi pomoglo ni 100 plastičara, jer za njega nema lijeka.

Zanimljivo je i u samom takmičenju, jer kanidatima tako malo fali da uđu u samu završnicu i svaka greška se skupo plaća.

U narednom krugu zidova više neće biti i sve će se ocjenjivati, tako da mnogima rastu šanse za bolji plasman. Kako su kandidati prošli ove subote saznajte 8. aprila u 20 sati samo na OBN-u.

 

(Izvor: Avaz.ba)

 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top