Home

Karleuša izvrijeđala mladu Bosanku, ali kada joj je vidjela guzu, izgubila je kontrolu: Nikada nisam vidjela bolju stražnjicu!

01 May

Karleuša izvrijeđala mladu Bosanku, ali kada joj je vidjela guzu, izgubila je kontrolu: Nikada nisam vidjela bolju stražnjicu!

 Vesna, 22-ogodišnja djevojka iz Banjaluke, čvrstom i velikom guzom šokirala je sve u studiju, a naročito Jelenu Karleušu. Pozitivno, naravno...

U duelu sa Jovanom Vasić, najljepšom takmičarkom koja se pojavila u “Zvezdama Granda”, takmičila se Vesna Trubić iz Banjaluke

Vesna je nastupila u roze kombinezonu, pripijenom uz tijelo, koji je savršeno pokazivao njenu liniju.

Prije komplimenata Jelena je “nagazila” Vesnu, tačnije njeno pjevanje i ponašanje na sceni.

Mlaka si, lutko, mlaka si. Ti se već u trećem krugu takmičenja, već si morala da povedeš računa i o tome. Meni si ti djelovala kao neko ko bi mogao da pjeva dok ručam u nekom lijepom restoranu. Znači, da ne smetaš, da si vrlo utišana, da je to milozvučno…što je apsolutno ne, ne i ne u ovom poslu! Znači, poslušaj me, ako prođeš dalje, i moraš da grizeš – počela je Jelena, a Vesna ju je nijemo posmatrala.

Međutim, onda su krenuli komplimenti sa Karleušine strane!

Stajling ti je, pa ajde da kažem okej, ali na tvom mjestu ja bih sve vrijeme držala leđa okrenuta kameri pošto ti imaš tako savršenu pozadinu! Ja nikada u životu nisam vidjela da neko ima savršeniju guzu od tebe, djevojko! Mislim, nemoj pogrešno da me razumiješ…savršena leđa, guza… prelijepo. Igraj i na to, malo daj seksepila… Ne vulgarno, ali malo daj i to jer super izgledaš!

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top