Home

Karleuša nazvala Lukasa budalom nakon što ju je izbacio iz takta

21 Apr

Karleuša nazvala Lukasa budalom nakon što ju je izbacio iz takta

Nastavak trećeg kruga takmičenja, kandidatima donosi nove izazove i stres, a žiriju priliku za još jedan show koji pomjera granice. Iako ste mislili kako ste od fantastične šestorke sve vidjeli, Jelena Karleuša i Aca Lukas će dokazati u subotu kako ipak niste!?

Dvoje će se najglasnijih članova žirija prvo žestoko sukobiti oko jednog kandidata, a onda će Lukas odlučiti "penjati se po živcima" JK.

Toliko će svojim ponašanjem iritirati Karleušu da će ga ona nekoliko puta zamoliti da ne „izigrava budalu“. U jednom će mu se trenutku pridružiti i Saša Popović i Marija Šerifović kako bi izveli situaciju iz spota za pjesmu "Deo prošlosti".

Lukas će nastaviti provocirati i kada se povede polemika oko dužine izlaganja članova žirija. Izjavit će "kako bi se i Kip slobode pokrenuo dok Jelena ne završi izlaganje".

U tom trenutku će Saša Popović za dvije kandidatkinje u visokim potpeticama donijeti stolice, a Marija i Jelena će ih poslužiti pićem i slatkišima. Kako je završio "cirkus" sa najduhovitijim TV žirijem Blakana, pogledajte u subotu u stalnom terminu.

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele takmičiti u Zvezdama Granda i Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH.

U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik  19. maja dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21. maja kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. 

Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.

 

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top