21 Apr

Karleuša nazvala Lukasa budalom nakon što ju je izbacio iz takta

Nastavak trećeg kruga takmičenja, kandidatima donosi nove izazove i stres, a žiriju priliku za još jedan show koji pomjera granice. Iako ste mislili kako ste od fantastične šestorke sve vidjeli, Jelena Karleuša i Aca Lukas će dokazati u subotu kako ipak niste!?

Dvoje će se najglasnijih članova žirija prvo žestoko sukobiti oko jednog kandidata, a onda će Lukas odlučiti "penjati se po živcima" JK.

Toliko će svojim ponašanjem iritirati Karleušu da će ga ona nekoliko puta zamoliti da ne „izigrava budalu“. U jednom će mu se trenutku pridružiti i Saša Popović i Marija Šerifović kako bi izveli situaciju iz spota za pjesmu "Deo prošlosti".

Lukas će nastaviti provocirati i kada se povede polemika oko dužine izlaganja članova žirija. Izjavit će "kako bi se i Kip slobode pokrenuo dok Jelena ne završi izlaganje".

U tom trenutku će Saša Popović za dvije kandidatkinje u visokim potpeticama donijeti stolice, a Marija i Jelena će ih poslužiti pićem i slatkišima. Kako je završio "cirkus" sa najduhovitijim TV žirijem Blakana, pogledajte u subotu u stalnom terminu.

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele takmičiti u Zvezdama Granda i Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH.

U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik  19. maja dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21. maja kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. 

Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.

 

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top