Karleuša pokazala neznanje i pokušala da spusti Viki Miljković, pa joj ona žestoko uzvratila

Home

Karleuša pokazala neznanje i pokušala da spusti Viki Miljković, pa joj ona žestoko uzvratila

Dvije pjevačice posvađale su se na snimanju emisije "Zvezde Granda", a kako saznajemo od izvora koji je prisustvovao okršaju, Karleuša je pokušala da isprovocira Viki Miljković, a ona joj nije ostala dužna i jasno joj je rekla šta misli o njenom izgledu, ali i znanju.

Izvor koji je prisustvovao svađi za "Blic" ispričao je da su između dvije pjevačice i te kako letjele varnice iza kulisa snimanja popularnog takmičenja. Jelena Karleuša je, kako navodi izvor, isprovocirala Viki:

"Ti si, Viki, nikakva riba u odnosu na mene. Ko bi tebe pozvao sada od frajera?" a Viki je odgovorila: "Šta ima mene ko da zove, ja sam sa istim čovjekom 25 godina, to što tebe zovu...".

Viki je onda, kako prepričava izvor, prišla stolu za kojim je JK sjedela u suknji sa razgolićenim nogama i rekla joj: "Uostalom, pogledaj moje noge, kao da imam 20. A ustani ti ako smiješ i pokaži svoje", na šta je Karleuša uzvratila: "Ja sam najbolja riba!", a Viki joj je sasula u lice: "Koja najbolja riba? Imaš dva balvana i puna si celulita. Ustani ako smiješ!"

Svađa je počela, kako objašnjava izvor, tako što je Jelena Karleuša prozivala Viki zato što ističe da je završila muzičku akademiju. Uslijedila je žučna rasprava tokom koje je JK ispitivala Viki u namjeri da je ponizi tražeći joj da objasni razliku između dura i mola, ali se, ipak, saplela o svoje znanje. Naime, Viki je rekla: "Ko si ti da mene propituješ. Ja sam završila muzičku akademiju i za tebe sam profesor muzike", a JK je rekla: "Ja sam svirala flautu". Viki ju je onda upitala da primijeni svoje znanje: "Ti si svirala flautu. Dobro. U kom ključu se svira flauta?", ali je Jelena Karleuša pokušala da promijeni temu, a Viki nije odustala: "Hajde reci u kojem ključu se svira? U kojim intervalima? Ne znaš jer nemaš pojma i lažeš da si ikada bilo šta svirala". Viki je onda Karleuši objašnjavala kako se svira taj instrument.
 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Pon, 09/25/2017 - 10:57

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top