Ljudi, pobijedili smo: Uspješno završena akcija prikupljanja novca za liječenje Ammara i Davuda

"Hvala za svaku dovu, svaku uplatu, svako dijeljenje vijesti, svaku misao upućenu nama. Pokazali smo još jednom da djeca u potrebi postaju djeca svih nas i da smo ujedinjeni kad je najpotrebnije. Neopisiv je osjećaj imati takvu armiju ljudi uz nas! Hvala što ste humani, topli, empatični, dobri... Hvala što ste dio naše sreće", poručili su sretni roditelji blizanaca Dervišević putem Facebook stranice Podrška za Ammara i Davuda.

Naime, dragi ljudi, pobijedili smo! Svi mi zajedno! Ammar i Davud su, zahvaljujući svojoj armiji ljudi, u svom Bihaću i odrastaju bez ikakvih zdravstvenih komplikacija, ali i financijskog tereta koji su imali od rođenja.

Svi troškovi liječenja mališana su izmireni, tako da vas obavještavamo da su sve humanitarne akcije za ova dva mala junaka obustavljene. 

Majka Dženana javila se emotivnim live-om na Facebook-u te se zahvalila svima koji su pomogli da ona, njena porodica i njihova dva dječaka od sada žive nešto mirnijim, sretnijim životom, bez ikakvih novčanih dugova, u zdravlju.