Home

Ko kaže da je hladno: Fehim se okupao u ledenoj Drini

06 Jan

Ko kaže da je hladno: Fehim se okupao u ledenoj Drini

Dok većina građana Goražda uživa u zimskim radostima na snijegu, skijanju ili sankanju, Fehim Kastrati odlučio se zabaviti na drugačiji način, kupanjem u ledenoj Drini u mjestu Zupčići, na tzv. Zelenoj plaži.

Snimak kupanja u Drini na društvenim mrežama postao je prava atrakcija, a 22-godišnji Fehim glavna zvijezda u gradu okovanom snijegom.

"Sve se slučajno desilo, kada sam sa drugom otišao na vožnju biciklom stali smo malo da odmorimo pored Drine, rekao sam mu: 'Odoh se okupati', a on je uz osmijeh odgovorio: 'Šta ti je, bolan, vidiš li zime'. Pripremio sam se, smočio i zaplivao nekoliko metara. Stvarno je ledena, a nisam imao neki određeni motiv, jer sam se i ranijih godina kupao, ali ovo je prvi put objavljeno na društvenim mrežama", kazao je Fehim za Klix.baTako je Fehim zaplivao na temperaturi od minus 5 stepeni, dovoljno da bar neko vrijeme bude glavna tema u gradu."Drina je bila prehladna u tom momentu, ali izašao sam, stao da se malo 'ocijedim', obukao sam se i naložio vatru da se malo zagrijem, a nakon toga sam otišao kući. Ništa mi se nije dogodilo", priča Fehim Kastrati.Dodaje da ga nasmijavaju komentari prijatelja, ali mu godi kad kažu da je postao "Fehim lavljeg srca".

(Izvor: Klix.ba) 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top