Home

Komšije otkrivaju istinu o Anđeli Vještici: Hapšena više puta zbog prostitucije i incidenata, izbola nožem dečka zbog prevare!

24 Sep

Komšije otkrivaju istinu o Anđeli Vještici: Hapšena više puta zbog prostitucije i incidenata, izbola nožem dečka zbog prevare!

Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Vještica, od samog početka rijalitija Zadruga pravi incidente, a da ništa nije bila bolja ni ranije, svedoči komšija iz njenog rodnog Bora.

- Ona je odmalena problematična, otkad je znam. Nikad se nisam družio s njenom majkom iako smo komšije cijeli život.   Kada je Anđela snimila porno film, svi su u njenu majku upirali prstom na ulici i to se odmah pročulo po Boru.  

Jeste ovo grad, ali svi sve znaju. Majka od sramote nije izlazila iz kuće.  Inače, policija je više puta dolazila da privodi Anđelu, što zbog dojava da se bavi prostitucijom, što zbog incidenata koje je pravila. Još kao maloljetnica, nije imala punih 18 godina, izbola je jednog dečka nožem.

Oni su se valjda zabavljali, a on je nju prevario. Anđela je tada tu devojku prebila, a njega je izbola nožem iako je bio mnogo jači od nje. Taj dečko je dugo ležao u bolnici, imao je ozbiljne povrede.

Ne znam s kojom kaznom se ona izvukla s obzirom na to da je bila maljoletna.

Gledao sam je nekoliko puta u onom rijalitiju, cijeli život je takva, uvijek se ponašala kao muškarac i bila agresivna, samo se fizički totalno promijenila - kaže Anđelin komšija iz Bora.

 

(Izvor: avaz.ba)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top