Home

KRAJINA NA NOGAMA: Može li Adnan Nezirov iz Bihaća do titule nove Zvezde Granda uz podršku glasača?

28 Jun

KRAJINA NA NOGAMA: Može li Adnan Nezirov iz Bihaća do titule nove Zvezde Granda uz podršku glasača?

U subotu smo saznali sve finaliste ovogodišnjih Zvezda Granda, a za titulu najboljeg takmičit će se pet Bosanaca, među njima i Adnan Nezirov iz Bihaća.

Adnan je od ranije poznat široj publici zahvaljujući pobjedi na Hayatovom muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“ davne 2010. godine. Iako se prijavio isključivo i samo kao podrška sestri Dženani koja se također pored brata našla u finalu ovog šoua, Nezirov je na samom kraju zasluženo pobijedio, a ona je njegovu pobjedu slavila baš kao svoju.

Danas, Adnan se nalazi pred još jednim mogućim velikim uspjehom u svojoj muzičkoj karijeri. Već u prvom pojavljivanju znalo se da će daleko dogurati, komentari i žirija i gledaoca najpopularnijeg regionalnog šoua bili su samo u superlativima. 

Pored toga što je stigao do finala mnogi misle da će i zauzeti prvo mjesto. Krajina je doslovno na nogama, glasaju za Bišćanina koji je već stekao veliku slavu kako na domaćoj tako i na regionalnoj sceni. 

Da li je moguće da i ove godine Zvezda Granda bude iz BiH, i to iz Krajine? Hoće li Krajina još jednom dokazati da su u njoj rođeni mnogobrojni talenti, pa i oni muzički?

Ako je i vaš favorit Adnan Nezirov, koji večeras otvara veliko finale, glasajte i vi i pobrinite se da bude broj 1, pobjednik, nova Zvezda Granda!(Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top