Kritika urodila plodom: Popravlja se Ceravačka ulica u Bihaću

Home

Kritika urodila plodom: Popravlja se Ceravačka ulica u Bihaću


Nakon što je portal USN.ba nedavno objavio članak vezan za katastrofalno asfaltiranje ceste u ulici Ceravačka brda, reagovali su i odgovorni za ovakvo asfaltiranje.

Čitatelj portala USN.ba poslao nam je fotografije na kojima se vidi kako radnici  popravljaju oštećenja na cesti u ovoj ulici

Međutim, postavlja se pitanje: Da li je izvođača radova kvalitetno uradio, barem, jednu ulicu u Bihaću?  

Podsjećamo na ulice: Bužimska, Ceravačka brda, 502. viteške brdske brigade, 501. slavne brigade… Samo su neke od ulica u kojima su se pojavila oštećenja i koja su morala, iako je “posao” u tim ulicama završen, biti popravljena.

Podsjećamo čitatelje, Grad Bihać potpisao je ugovor sa firmom Sanny Boy o asfaltiranju bihaćkih ulica nakon završetka Projekat odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda. Vrijednost potpisanog ugovora iznosi skoro 1,5 miliona KM, a predviđeno je asfaltiranje skoro 12 kilometara lokalnih saobraćajnica na kojima su se izvodili radovi u okviru Projekta odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda.

Gradonačelnik rijetko govori na temu asfaltiranja, direktorica Zavoda brani se šahovskom terminologijom, firma Sanny Boy, nakon pisanja portala, popravlja šta se popraviti da, a građani sve to plaćaju. Na kraju će svako odgovarati za svoj (ne)rad!  Hoće li?

 

(Izvor: USN)

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 24/09/2017 - 18:55

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top