29 Aug

Krvav muškarac molio za pomoć, sin ga nastavio ubadati jer mu “nije dao da živi svoj život”

Ivan Grujić (27), koji je na terasi stana u Vrnjačkoj Banji u Srbiji nožem ubio svog oca Sašu (52), naočigled svoje majke, gostiju kafića ispod njihovog stana i prolaznika, tokom saslušanja u policiji rekao je da mu “otac nije dao da živi svoj život”, saznaje “Blic”.

Kako saznaju, on je na saslušanju rekao samo da mu je otac “stalno prebacivao i dobacivao” i da je “uvijek bio nezadovoljan”.

Ivan je svog oca Sašu ubio u subotu, na balkonu stana, nakon žestoke svađe.

– Sve se izdešavalo za dva minuta na balkonu. Vriska majke, koja pokušava da spriječi sina, jauci čovjeka koji zapomaže da mu neko pomogne i njegove riječi koje neću zaboraviti nikada: “Pomozite mi ljudi, ubi me!” Dva minuta i kraj! Strašna tragedija – ispričao je za “Blic” jedan od očevidaca monstruoznog ubistva.

U trenutku ubistva u stanu su bili i Sašina supruga i deda koji je sa njima živio.

Ljekari su u kraljevačkoj bolnici pokušali reanimacijom da povrate Grujića, ali mu nije bilo spasa.

Kako komentarišu komšije, Ivana su u Vrnjačkoj Banji slabo poznavali jer je živio povučenim životom, kao i njegova porodica.

Međutim, Ivan i Saša su imali neke nesuglasice i ranije, a uzrok zločina je možda bio upravo to što Ivan nije radio.

– Grujići su prije izvjesnog vremena kupili kuću i plac ustupili investitoru koji je napravio zgradu. Dobili su stan i lokal u prizemlju u kom su držali kafić, a prije par godina su ga izdali. Mislim da je Saša bio ljut na sina jer ništa nije radio – priča jedan od komšija za “Blic”.

 

(Izvor:fokus.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top