Krvav muškarac molio za pomoć, sin ga nastavio ubadati jer mu “nije dao da živi svoj život”

Home

Krvav muškarac molio za pomoć, sin ga nastavio ubadati jer mu “nije dao da živi svoj život”

Ivan Grujić (27), koji je na terasi stana u Vrnjačkoj Banji u Srbiji nožem ubio svog oca Sašu (52), naočigled svoje majke, gostiju kafića ispod njihovog stana i prolaznika, tokom saslušanja u policiji rekao je da mu “otac nije dao da živi svoj život”, saznaje “Blic”.

Kako saznaju, on je na saslušanju rekao samo da mu je otac “stalno prebacivao i dobacivao” i da je “uvijek bio nezadovoljan”.

Ivan je svog oca Sašu ubio u subotu, na balkonu stana, nakon žestoke svađe.

– Sve se izdešavalo za dva minuta na balkonu. Vriska majke, koja pokušava da spriječi sina, jauci čovjeka koji zapomaže da mu neko pomogne i njegove riječi koje neću zaboraviti nikada: “Pomozite mi ljudi, ubi me!” Dva minuta i kraj! Strašna tragedija – ispričao je za “Blic” jedan od očevidaca monstruoznog ubistva.

U trenutku ubistva u stanu su bili i Sašina supruga i deda koji je sa njima živio.

Ljekari su u kraljevačkoj bolnici pokušali reanimacijom da povrate Grujića, ali mu nije bilo spasa.

Kako komentarišu komšije, Ivana su u Vrnjačkoj Banji slabo poznavali jer je živio povučenim životom, kao i njegova porodica.

Međutim, Ivan i Saša su imali neke nesuglasice i ranije, a uzrok zločina je možda bio upravo to što Ivan nije radio.

– Grujići su prije izvjesnog vremena kupili kuću i plac ustupili investitoru koji je napravio zgradu. Dobili su stan i lokal u prizemlju u kom su držali kafić, a prije par godina su ga izdali. Mislim da je Saša bio ljut na sina jer ništa nije radio – priča jedan od komšija za “Blic”.

 

(Izvor:fokus.ba)

Tagovi
Objavljeno: Tue, 29/08/2017 - 10:17

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top