KULTURNI CENTAR CAZIN: Balkanski sex i grad na pozornici

Home

KULTURNI CENTAR CAZIN: Balkanski sex i grad na pozornici


Nakon niza uspješnih kulturnih događaja u našoj Ustanovi, za sve ljubitelje pozorišta i pozorišne komedije, pripremamo gostovanje hit predstave „Čipka i čokolada“.

Predstava je nastala po istoimenom romanu autora Danijele Božičković Radulović, Antilete Ane Živković i Stanka Holcera koji je ujedno i producent predstave.

Ovaj pozorišni performans osmišljen je kao komična priča o dvije najbolje prijateljice, plavuše po imenu Čupka i crnke po imenu Čarna. Njih dvije razmjenjuju svoja životna iskustva i razgovaraju o uvijek aktuelnim muško-ženskim odnosima i problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja između parova koja inače nemaju kraja. Čarna je žena koja je slobodna i još uvijek traži čovjka svog života, dok je Čupka udana i ima troje djece. Njih dvije vode potpuno drugačije živote, ali se ipak savršeno razumiju i imaju slične probleme. Da bi to bio pravi Balkanski sex i grad, u predstavi se svakako pojavljuje i „Zvjerka“, zgodni zavodnik iz originalnog serijala.

U predstavi igraju Miljana Gavrilović, Jovana Jelovac Čavnić i Marko Dolaš.

(Izvor: KULTURNI CENTAR CAZIN)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 19/04/2017 - 15:01

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top