Lapsus bend dominira muzičkom scenom u regionu

Home

Lapsus bend dominira muzičkom scenom u regionu

Lapsus band koji ne prestaje sa svojim prijatnim iznenađenjima za cijelu svoju pubiliku, ove sedmice su objavili i novi hit, pjesmu pod nazivom "Lomi, lomi".

Ova pjesma je za ovaj band četvrti dio novog albuma, a kako saznajemo preostala su još dva. Prethodno su plasirali pjesmu "Kada voliš" koja je ujedno i njihov prvi singl. Nakon nje svoju publiku su obradovali fantastičnom pjesmom "Hendikepiran" koju je potpisao Bane Opačić. Pjesma "Hendikepiran" je napravila veliki "bum" na društvenim mrežama i za vrlo kratak vremenski period postala najslušanija pjesma na popularnom "Youtubu".

Frontmen benda "Lapsus", Emir Aličković, je svom bendu dao ideju da pjesmu radi Bane Opačić, na šta su svi ostali članovi benda pristali. Nakon snimljene pjesme i spota, svi su bili i više nego zadovoljni, pogotovo činjenicom da je za nepuna dva dana, njihova pjesma postala najslušanija pjesma u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.Ovaj marljivi bend nije prestao sa radom pa su također nedavno izbacili duetsku pjesmu sa popularnim Cvijom.

Pjesma je također napravila bum kao i njihova prethodna dva singla, a njen naziv je "Horoskop". 

Horoskop je imao samo pozitivne komentare i svi su se složili kako su se njihovi glasovi podudarili i kako je pjesma odlična.

Sve njihove pjesme su odlično prihvaćene u regionu i uvrštene su u standardni repertoar svih klubova u regionu, a marljivi bend ima dogovorene nastupe par mjeseci poslije nove godine.Nije tajna da su na njihovim nastupima većinski dio publike, pripadnice ljepšeg spola, što naravno ovim članovima benda ne smeta. Gdje god da se pojave, publika ostaje prezadovoljna što je kako oni kažu u ovom poslu i najbitnije.

(Izvor: Express Magazin)

Objavito: Pet, 01/13/2017 - 13:49

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top