Home

Lulić: Trudili smo, ali smo napravili previše grešaka

08 Oct

Lulić: Trudili smo, ali smo napravili previše grešaka

Kompletirano je deveto kolo kvalifikacija za SP 2018. godine kada je u pitanju evropska zona. BiH je porazom od Belgije (3:4) skoro pa izgubila sve šanse za baraž.

Evo šta su nakon utakmice govorili naši nogometaši: 

Asmir Begović: - Očekivano teška utakmica. Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Ključne su bile utakmice u kojim smo ranije gubili bodove. Mislim da smo odigrali dobro. Imali smo i podršku sa tribina. Moramo ispraviti greške i nadati se da će biti bolje u budućnosti.

Senad Lulić: - Trudili smo, ali smo napravili previše grešaka. Mi smo naše šanse propustili u prethodnim utakmicama. Tri gola su trebala biti dovoljna za pobjedu, ali nažalost nismo uspjeli da je ostvarimo. 

Edin Višća: - Žao mi je zbog poraza nakon što smo odlično odigrali prvih 45 minuta. Previše lako smo nakon toga primili dva gola. Belgija je ekipa sa velikim igračima koja je znala da kazni svaku grešku. Idemo u Estoniju da napravimo što bolji rezultat radi rejtinga. Nema opuštanja. 

Haris Duljević: - Teška utakmica na terenu koji je također bio težak za igru. Pružili smo maksimum, ali nismo imali sreće u pojedinim trenucima. Greške koje smo pravili su nas koštale boljeg rezultata..

 

(Izvor: Avaz.ba)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top