Mačka u Italiji naslijedila 10 milijuna eura!

Home

Mačka u Italiji naslijedila 10 milijuna eura!


 

To se zove sretnica… Crna mačka u Italiji nije nimalo nesretna jer joj je njezina vlasnica nakon smrti oporučno ostavila čak 10 milijuna eura. Kako će mačka dalje raspolagati novcem, nije poznato. Četverogodišnji Tommaso kao mačić je spašen s ulica Rima, a danas je ponosni vlasnik gotovine, dionica i carstva...

... nekretnina koje uključuju stanove i kuće u Rimu i Milanu te zemlju u Kalabriji, prenosi tportal. Naime, bio je dovoljno sretan da padne u ruke bogate udovice Marije Assunte koja nije imala djece.

Maria se potkraj života počela bojati za budućnost svog mačka pa je u studenom 2009. napisala oporuku u kojoj svu imovinu i sav posjed ostavlja 'nesvjesnom' Tommasu. Uputila je odvjetnike da pronađu neku organizaciju za brigu o životinjama koja će se 'istom predanošću kao i ona' brinuti o mačku.

No nijedna udruga za zaštitu životinja nije odgovarala standardima bogate gospođe pa je umjesto toga Tommasu ostavila sve svoje bogatstvo kojim će upravljati medicinska sestra Stefania, koja se posljednjih mjeseci brinula i za nju.

Oporuka je stupila na snagu prije dva tjedna kad je Maria umrla u 94. godini života. 'Vezala se uz medicinsku sestru koja ju je njegovala. Uvjereni smo da je Stefania prava osoba koja će se pobrinuti da se ostvare želje stare gospođe. Ona jednako voli životinje', rekla je Anna Orecchioni, jedna od odvjetnica za novine Messagero. 


(Vijesti.ba)

 

Objavio: Sat, 10/12/2011 - 16:35

Facebook komentari

Back to top