"Maherska" humanitarna akcija za djecu oboljelu od raka

Home

"Maherska" humanitarna akcija za djecu oboljelu od raka


Septembar je mjesec podizanja svijesti o djeci oboljeloj od raka.  

Budući da je u septembru rođendan jednog sarajevskog paba, njihova ekipa došla je na sjajnu ideju - da svoj rođendan posveti maloj raji i Roditeljskoj kući u Sarajevu. 

Sva prikupljena sredstva od ulaznica na rođendansku zabavu otišla su u humanitarne svrhe, onima kojima je najpotrebnije.  

- Uvijek nam je u centru pažnje raja. Naš maherski rođendan koji smo proslavili 15. septembra posvetili smo maloj raji iz Udruženja "Srce za djecu koja boluju od raka" i Roditeljskoj kući u Sarajevu - kazao je Orhan Galičić, predstavnik Brew puba.

Dodao je da su ljudi jako dobro prihvatili ovu ideju i tako su uspjeli skupiti više od 2.000 konvertibilnih maraka.  Vođeni tom energijom, odlučili su akciju nastaviti do kraja mjeseca.

 Pokrenuli su i aukciju na kojoj se može kupiti unikatna majica domaćeg brenda, posebno izrađena za ovu priliku, a sav prihod će također ići u humanitarne svrhe. 

Ukoliko dosad niste imali priliku da učestvujete u ovoj akciji, možete to uraditi do kraja septembra, tako što ćete ponuditi svoju cijenu i možda baš vi postanete vlasnik unikatne majice u potpisu bh. brenda "Revolt"..

 

(Izvor: Avaz)
 

Objavio: Čet, 28/09/2017 - 21:16

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top