Maloljetne ubice Fatimi Đogić nanijeli i do 20 uboda šrafcigerom

Na Patologiji Kantonalne bolnice "Dr. Irfan Ljubijankić" po naredbi nadležnog kantonalnog tužica Alide Kadić danas je obavljena višesatna obdukcija tijela Salke i Fatime Đogić iz Šumatca kod Velike Kladuše.

Ovaj bračni par na monstruozan način prije dva dana u još do kraja nerazjašnjenim okolnostima usmrtili su maloljetnici E.Đ. i T. Š., obojica iz Šumatca. 

Prema dobro upućenom izvoru portala Klix.ba, obdukcija je pokazala veliki broj ubodnih rana, najvećim dijelom po vratu i glavi obiju žrtava. 

"Na ženskom tijelu samo na glavi ima između 15 i 20 uboda najvjerovatnije šrafcigerom, a tu je i veliki broj uboda u predjelu vrata, pa je najvjerovatnije došlo do iskrvarenja. Oboje staraca imali su dugu i strašnu smrt", kazao je naš izvor za Klix.ba.

Slične su i takođe brojne ubodne rane i na tijelu muškarca ,a prema informacijama do kojih smo došli, ubice su koristile više manjih i većih šrafcigera kojima su nanosili ubodne rane po cijelom tijelu. 

Sudeći po povredama koje je imala po rukama nesretna Fatima Đogić, ona se branila od ubica, dok takvih povreda nije imao njen suprug koji je bio invalid i teško se kretao.

E.Đ. i T.Š. su danas u popodnevnim satima predati nadležnom kantonalnom tužiocu, a više je nego sigurno da će za njih dvojicu biti zatražen 30-dnevni pritvor.