Manijak u Zagrebu premlatio psa i slomio mu dvije noge (FOTO)

NA ZAGREBAČKOM Trnju jučer je premlaćen pas, a o tome je obaviještena i policija.

"Jučer smo na području Trnja, nešto prije 12 sati, dobili dojavu da je pas na livadi. Tamo smo ga i zatekli. Izašli su i djelatnici Dumovca (Skloništa za nezbrinute životinje grada Zagreba op.a.) koji su psa prevezli na Veterinarski fakultet. Pas je očito bio ozlijeđen, za sada nam se nitko nije obratio kao vlasnik. Još uvijek utvrđujemo okolnosti pod kojima je došlo do ozljeđivanja psa. Podatak o ozljedama na psu za sada nemamo", kazali su za Index u zagrebačkoj policiji. 

Kako na svojem Fejsu piše Noina Arka, vlasnik psa je nestao kad se policija pojavila. Na Veterinarskom fakultetu je utvrđeno kako su mu slomljene dvije noge. 

 

Brigu o psu preuzela Noina Arka

Brigu o psu preuzela je Noina Arka, a njihov status s Fejsa prenosimo u cijelosti.

"MONSTRUMI SU MEĐU NAMA – TRNJE!!!!

Na jučerašnju dojavu građana kako vlasnik premlaćuje psa na mjesto zločina (jer ovo jest zločin) hitno je stigla policija. Vlasnik je nestao, a policija je zatekla jadnog psa kako nepomično leži na podu. 

Hitno su zvali Gradski azil i pas je doveden na Veterinarski fakultet gdje će o njemu skrbiti Noina arka.

Kada nam je stigao Norton (tako smo mu dali ime) učinjen je RTG. Zločinac mu je slomio dvije nožice. Na faks je potom ponovno stigla i policija te su i oni čuli kakve su posljedice premlaćivanja jadnog Nortona. 

Pas dobio udlage

Sada je Norton dobio udlage, idući tjedan znati će se više. Držite fige da se Norton oporavi. Hvala policiji, odgovornim građanima koji su hitno zvali policiju te Gradskom azilu na brzom i odgovornom postupanju.

Jučerašnji slučaj nije samo dokaz da su monstrumi među nama, to je i dokaz da odgovorni građani brzim reakcijama mogu promijeniti stanje. Kako je reagirala policija dovoljno govori i slika.?

Mijenjajmo svijet nabolje, spriječimo zlostavljanje životinja!", piše na Fejsu Noina Arka.  

Screenshot_1_2.png