MARIJA KUMOVALA VEZI: Evo koju finalistkinju Zvezda Granda je osvojio Armin Dedić

Home

MARIJA KUMOVALA VEZI: Evo koju finalistkinju Zvezda Granda je osvojio Armin Dedić

Aleksandra Mladenović osvojila je finalistu „Zvezda Granda“ Armina Dedića, a njihovoj tajnoj vezi kumovala je Marija Šerifović, saznaje Kurir Stars.

Kada je pobjednica Eurosonga prepoznala ljubavne varnice između njih dvoje, umiješala je svoje prste i spojila ih.

Iako je Marija u muzičkom takmičenju sudila kandidatima, ona se vremenom zbližila s njima. Aleksandra i Armin su njeni miljenici od početka, što je ona i javno priznala. Sve je počelo kada su mladi pevači snimali pesme kod njenog prijatelja Saše Nikolića. Marija je odmah provalila da se njene mlađe kolege simpatišu, zbog čega je zakuvala čorbu. Posle njenih hvalospeva, Mladenovićeva i Dedić su počeli da se dopisuju, pa su se tako i smuvali – otkriva naš izvor.

Aleksandra i Armin zasad kriju vezu od očiju javnosti kako bi uspjeli da sačuvaju svoj odnos.

Oni još uvek ne žele da se zna da su zajedno da se drugi ne bi mešali. Simpatičnije im je kada se kriju i za njih dvoje zasad znaju samo Marija, Saša i još nekoliko prijatelja – kaže naš izvor.

zg

Aleksandra, koja je prošle godine u takmičenju zauzela četvrto mesto, prisustvovala je ovogodišnjoj završnici „Zvezda Granda“ kao podrška Ninovoj ćerki Sandri Rešić, s kojom se godinama druži, ali je iz prikrajka bodrila i svog novog dečka.

Inače, prije veze sa Arminom, Aleksandra se zabavljala sa kolegom Urošem Živkovićem.

Pozvali smo par, ali su njihovi brojevi bili nedostupni.

 

(Izvor: Kurir)

Objavito: Sat, 07/08/2017 - 22:56

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top