OVO SMO DUGO ČEKALI!

(VIDEO) OČEKUJTE SPEKTAKL NAD SPEKTAKLIMA: Marija Šerifović po prvi put u Sportskoj dvorani “Luke” Bihać

(VIDEO) OČEKUJTE SPEKTAKL NAD SPEKTAKLIMA: Marija Šerifović po prvi put u Sportskoj dvorani “Luke” Bihać

Nakon  koncerta grupe Parni valjak, d.o.o.Stage Art predložio je posjetiocima da na koncertu svojim ovacijama odaberu sljedeći koncert koji će se desiti u organizaciji Stage Art na istoj lokaciji – u Sportskoj dvorani Luke Bihać. 

Mnogi koncerti i izvođači su ponuđeni, a prvi u nizu koji je dobio najviše ovacija je koncert Marije Šerifović  uživo sa bendom, što su potvrdili i zahtjevi mnogih prijatelja d.o.o. Stage Art-a preko FB profila i e-mail adrese. Kao što je projekt Winter Story, tako i ovaju organizaciji d.o.o. Stage Art-a uz podršku Bihaćke pivovare,  ima za cilj da u ova teška vremena koncerti budu antidepresiv mnogima koji su “željni” izlaska na koncerte i sportske dvorane, a da im isti u potpunosti vrate samopouzdanje sa sjetom na lijepa vremena kad su koncerti bili svaki mjesec u godini, a nekad i dva puta mjesečno.

Marija Šerifović, po mnogima kontraverzna, a opet, po većini drugih vrhunska profesionalka, vrhunski vokal čiji koncert prati bend sa kvalitetom evropskog nivoa, sigurno će napraviti koncert koji će se pamtiti do kraja života – spektakl nad spektaklima!


Novi albumi, novi mega hitovi, veliki koncerti, velika tehnika, energija razlog su da što prije dođete do svoje ulaznice!

Marija je predstavljala  R. Srbiju na Eurosongu 2007. s pjesmom Molitva, s kojom je pobijedila i dovela Eurosong u Beograd. Kaže da je prvi put zapjevala u prvom razredu osnovne škole, već u četvrtom razredu je na dječijem festivalu u Kragujevcu  Djeca pevaju hitove zapjevala pjesmu Whitney Houston. Po završetku srednje škole preselila su u Beograd gdje je snimila svoj prvi album Naj, najbolja 2003. godine, a na muzičkoj sceni ističe se svojim snažnim i prodornim vokalom, a često se komentira i njen naglašeno opušten stil odijevanja. 

Marija Šerifović je imala veći broj uspješnih nastupa na festivalima: Budvanski festival 2003, Gorka čokolada, Budvanski festival 2004, Bol do ludila, prvo mjesto, Beovizija 2005, Ponuda, sedmo mjesto, Radijski festival 2005, U nedelju, prvo mjesto, Festival u Vrnjačkoj Banji 2006, drugo mjesto za interpretaciju, Beovizija 2007, kad je otišla na Eurosong  i sa pjesmom  Molitva osvojila prvo mjesto  na Eurosongu  2007. godine te dovela naredne godine Eurosong u Beograd. Koncert u Kombank Areni koji je održan 11. maja 2010. godine, na kojem je nastupila pred 15.000  posjetilaca  i  priredila im pravi spektakl.

Nakon dvije godine, 2012, sa majkom je otpjevala pjesmu Čudna jada od Mostara grada,  a 2014. godine objavila je album Hrabro sa pjesmama: Gorka hrabrost (duet sa Alexanderom Rybakom), Ja volim svoj greh, Mrš, Podseti me, Ružna strana ljubavi, Samo tvoja, Vidim te svuda, Izvini se. Godine 2015. snimila je singl Pametna i luda. Postala je dio žirija koji odlučuje o sudbini kandidata muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Koncert u Areni Zenica 3. decembra 2016. godine, kada su ulaznice rasprodane u rekordnom toku, a sad, na inicijativu  posjetilaca koncerta Winter Story, evo je na Unsko-sanskom kantonu u gradu Bihaću i u sklopu projekta “Proljeće u gradu Bihaću” da svojom izvedbom i energijom prenese dobre vibracije svojih pjesama fanovima u dvorani!    

MARIJA  ŠERIFOVIĆ, Bihać, Sportska dvorana Luke, nedjelja, 16.04.2017.godine u 20 sati!

Cijena ulaznica:

Jedinstvena cijena: 15,00 KM,
FAN PIT  ispred bine: 25,00 KM.

Prodajna mjesta:

  • Bihać – Sportska dvorana Luke, TC ADNA i benzinska pumpa ADNA Bihać;
  • Bihać – Ispred Nacionalnog parka „Una”  (ili stari naziv kod sata);
  • Bihać – Media group PC Bingo, Turistička agencija Mix Comerc, Irish pub, Friends  pub;
  • Krupa – Radio Bosanska Krupa i  Krupaturist Bosanska Krupa,  TC ADNA Bosanska Krupa;
  • Cazin – Foto – knjižara DINO Cazin, Bingo poslovni centar, TC ADNA Cazin;
  • Radio Velika Kladuša, TC Adna Velika Kladuša;
  • VIP ulaznice se mogu rezervirati po broju stola i nacrtu, ali se moraju uplatiti u roku 24 sata koliko vrijedi rezervacija.

Sve dodatne informacije na našim partnerskim portalima i na  FB profile d.o.o. Stage Art.

* Očekujte jedan od najboljih  muzičkih  događaja  koji možete vidjeti na prostoru južne Evrope! Veliki koncert prati i velika profesionalna tehnika  što omogućuje evropski ugođaj na koncertu. U slučaju hladnog vremena grijanje dvorane Luke obezbijeđeno standardnim grijanjem i topovima za grijanje.

Dobro  nam došli!

 

(d.o.o. Stage Art)

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.