Home

Marija Šerifović na pitanje novinara odgovorila veoma čudno: Ono što je rekla o Zvezdama Granda iznenadilo je mnoge!

19 Aug

Marija Šerifović na pitanje novinara odgovorila veoma čudno: Ono što je rekla o Zvezdama Granda iznenadilo je mnoge!

Marija Šerifović ovog ljeta radi kao singerica i definitivno ima najviše posla, a to dokazuje činjenica da je spojila čak 127 radnih noći.

Pjevačica je pre dvije večeri nastupila u Beogradu, gdje je popunila jedan splav do posljednjeg mjesta. Iako je umorna i neispavana, nije dozvolila da se to odrazi na njeno raspoloženje.

Razbijaš se od posla ovog ljeta?


– Svom menadžmentu sam rekla da se pozdravljamo do proleća. Naravno, odradićemo neke ugovorene koncerte i onda moram da nađem malo vremena za sebe.

Je l‘ ti je dosadilo da svako veče pjevaš iste pjesme?


– Jeste. Teško mi je to, zato sam uvela i tuđe pesme. Najmilije mi je kad dođem u situaciju da pevam hitove svojih kolega. Moje su mi stvarno dosadile.

Uz koji narodnjak lomiš čaše po kafanama?


– Od Tome Zdravkovića „Svirajte noćaš samo za nju“.

Da li si prihvatila poziv Saše Popovića da žiriraš i ove godine u „Zvezdama Granda“?


– Nije me ni pitao, još je rano. Nas dvoje uglavnom vodimo razgovore 48 sati pred početak snimanja. On trenutno uživa u Opatiji, ja radim, pa ću krajem avgusta na odmor. Ako se sretnemo nekad u septembru, videćemo šta će biti.

Da li ćeš mu tražiti novac?


– Nikada u životu ništa nisam radila za džabe, osim projekata za koje smatram da su na ovaj ili onaj način dobri po bilo koga, što opet ne znači da nisam na platnom spisku takmičenja. Da li ćemo se družiti, verujem da hoćemo, ali pričaćemo na tu temu u septembru.

Budi jasnija, hoćeš li mu naplatiti ili nećeš?


– Ne mogu ti tu nikako pomoći, to je ipak stvar dogovora čelnika „Grand produkcije“ i mene.

Je l‘ bi voljela da ostane isti sastav žirija?


– Šta god da se promeni, to ne bi bilo to. Ako dođe neko nov, verovatno bi morao da prolazi svu golgotu koju je prolazila i Viki, iako je meni sve to bila šala i nikada nisam imala nikakvu zlu nameru. Sve je to šou. Mislim da bi trebalo da ostane ista ekipa. Publika je na to navikla i tu smo, kao „Bolji život“, svako ima svoje mesto.

A šta ako Mrka upadne kao Bekutina zamjena?


– Možda bi bilo zanimljivije vama, ali meni bi Ana nedostajala.

 

(Izvor: Kurir)

 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top