Meho Rekić podržao akciju kupovine stolica za NK Jedinstvo u vrijednosti od 5000 KM

Bišćanin Meho Rekić nastavlja pozitvno da iznenađuje javnost Bosne i Hercegovine, ali i Unsko-sanskog kantona. Pored toga što je proglašen najmenadžerom godine zbog toga što je nekadašnjeg giganta Tehničko-remontni zavod Hadžići spasio od sigurnog stečaja i gašenja, Rekić planira i da pokrene namjensku proizvodnju u Bihaću, a danas je nanovo iznenadio Bihać i javnost Unsko-sanskog kantona, nastavivši niz pozitivnih akcija i priča. 

Kako javlja oficijelna fejsbuk stranica Nogometnog kluba Jedinstvo iz Bihaća, Rekić je ovom klubu donirao vrlo vrijednu donaciju podržavši akciju obnavljanja stolica na stadionu pod Borićima.

-Nas Biscanin Meho Rekic jedan od najuspjesniji menadzera u Bosni i Hercegovini koji je Tehnicko-remotni zavod Hadzici digao iz pepela i u kratkom vremenu postao cudo bosanskog rada. Podrzao je akciju kupovine stolica za nase NK Jedinstvo u vrijednosti od 5000 KM (200 stolica) sto je dosada i najveca upalata !!!!
Pored ove uplate, gospodin Rekić je najavio da će u narednom periodu još više podržati rad NK Jedinstvo Bihać, naročito akciju kupovine stolica- objavili su na zvaničnom fan pejdžu kluba