fbpx Melania se konačno seli u predsjedničku rezidenciju

Melania se konačno seli u predsjedničku rezidenciju

Home

Melania se konačno seli u predsjedničku rezidenciju


Melania Trump koja je nakon službenog preuzimanja dužnosti supruga Donalda Trumpa ostala sa sinom živjeti u New Yorku, seli se u Washington, pa se tim obiteljskim okupljanjem završava neviđena situacija u povijesti Sjedinjenih Država.

Kako pišu američki mediji, bivša manekenka slovenskog porijekla preselit će se iduće sedmice iz Trumpova tornja u Bijelu kuću koju je po njenom ukusu uredio stručnjak za unutarnje uređenje Tham Kannalikham porijklom iz Laosa.

Melania je, službeno, ostala u New Yorku dok njezin 11-godišnji sin Barron ne završi školu.

U novijoj historiji SAD-a još se nije dogodilo da bi prva dama ostavila supruga da sam useli u Bijelu kuću.

Njenim dolaskom par bi mogao steći ugled koji će više odgovarati američkoj tradiciji. Trump je dosad, pišu mediji, dosta vremena provodio sam kod kuće.

No, opće je mišljenje da to porodično okupljanje neće utjecati na češće pojavljivanje prve dame u javnosti, budući da se ona svojevoljno povukla iz javnog života i rijetko je bila viđena uz supruga nakon njegova stupanja na dužnost, prenosi Hina.

"Ostavlja dojam da nije zainteresirana za aktivnosti prve dame", ocijenila je književnica Jennifer Weiner u komentaru za New York Times.

U govoru tokom predizborne kampanje u Pennsylvaniji rekla je da se želi uključiti u borbu protiv zlostavljanja djece na internetu, ali nije iznijela potankosti.

"Melania Trump se protiv zlostavljanja na internetu izborila jedino za sebe", komentirao je Cheri Jacobus, koji radi na izradi strategije republikanske stranke, za časopis "Vanity Fair".

Smjerao je na Melanijinu tužbu protiv britanskog dnevnika Daily Maila koji je, bez dokaza, napisao da je 90-ih radila kao eskort dama.

Sredinom aprila Melania je na sudu dobila spor. Dnevnik se morao ispričati i isplatiti joj odštetu s kamatama.

 

(Izvor: Fena)

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 11/06/2017 - 11:08

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top