Milan završio još dva posla!

Home

Milan završio još dva posla!

Ako budu realizovali sve započete pregovore, ceh za prelazni rok biće 180 miliona evra. Milan je već potrošio 90 miliona u ovom prelaznom roku, ali tu neće stati.

Naime, sa Kontijem iz Atalante je posao skoro dogovoren, koštaće oko 22 miliona evra, pa se odlični spoljni igrač i mladi reprezentativac seli na “San Siro”.

U Milanu su optimisti kada je Calhanoglou u pitanju, čeka ga desetka, naime, Leverkusen je tražio 30 miliona za odličnog plejmejkera, ali bi mogli da malo spuste cijenu.

Sam igrač je rekao svoje, on želi svim silama u Milan, prihvatio je uslove, 2.5 miliona evra po godini. Ni to nije sve, “Rosoneri” žele Cuadrada iz Juventusa. Naime, Kolumbijac je već bio na meti prije dve sezone, ali je odabrao Juve, sada gotovo izvjesnim dolaskom Bernadeskija njegova pozicija u timu dolazi u pitanje.

Milan je spreman da uz De Siglija, ponudi i novac i dobije Kolumbijca koji će biti zamjena za Delofeua. Sa druge strane i Suso bi mogao da ode. Uz Nianga, Kučku i još par prodaja poput Polija, novca bi trebalo da bude dovoljno i za Kalinića, što bi sumu potrošenu na nove igrače dovelo do nevjerovatnih 180 miliona evra.

To je više nego što je Berlusconi potrošio za pojačanja od 2012. tačnije u posljednjih 10 prelaznih rokova.

 

(Izvor: Sop.ba)

Objavito: Pet, 06/30/2017 - 17:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top