Mirna i tiha medicinska sestra postala žrtva psihopate

Home

Mirna i tiha medicinska sestra postala žrtva psihopate


Maja Đ., koju je suprug od kojeg se razvodila Marko N. jučer oko 16 sati ubio u Centru za socijalni rad, prethodno usmrtivši i njihovog četvorogodišnjeg sina, radila je kao medicinska sestra u Ginekološko-akušerskoj klinici “Narodni front” i svi koji su s njom sarađivali imaju za Maju samo reči hvale, piše Blic.

– Bila je divna žena, mirna i tiha, veoma pristojna. Na poslu se žalila da ima probleme s mužem, ali s obzirom na to da su se davno razišli, niko tu nije mnogo pridavao značaja – ispričale su novinarima njene kolege.

Maja je radila na drugom spratu u GAK-u “Narodni front”, u apartmanima za porodilje. Pored ubijenog dječaka, Maja je iz prvog braka imala starijeg sina koji će, kako je najavio ministar za rad Zoran Đorđević, biti adekvatno zbrinut.

Jučerašnji zločin se, prema svjedočenju očevidaca, dogodio u zgradi Centra za socijalni rad u Rakovici za samo nekoliko sekundi, u kojima je pomahnitali ubica uspio supruzi da nanese smrtonosne ubode nožem, a sina zadavi golim rukama.

Marko N. je nakon sat vremena provedenih sa djetetom, na koje je imao pravo, u rukama donio sina, koji je bio bez svijesti, i po svemu sudeći, već mrtav.

Kada je vidjela da se nešto čudno dešava sa djetetom, da ne reaguje, nesretna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do djeteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta.

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem. Jednoj radnici je odsjekao prst, dok je muškarcu bukvalno otkinuo obraz.

Ubodi nožem koje je zadao supruzi Maji bili su fatalni i, iako je pokušala da se otme i napravila nekoliko koraka, ubrzo je pala i preminula.

Ljekari su na licu mjesta pokušavali da ožive mališana, ali im to, uprkos naporima, nije pošlo za rukom.

Troje povrijeđenih iz Centra za socijalni rad u općini Rakovica primljeni danas na kliničko lečenje na Vojnomedicinsku akademiju nisu životno ugroženi.

Ovo je drugi sličan slučaj u Srbiji.

Da podsjetimo, 5. jula Milan Lovrić je ubio suprugu Olgu pred troje djece u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu. On je navodno, pošto je izvršio ubistvo, ubio se skokom pod voz kod Tošinog bunara.

 

(Izvor: Blic)

Tagovi
Objavio: Čet, 13/07/2017 - 08:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top