Miševi izgrizli djevojčicu u krevetu: Krv joj izlazila iz ušiju

Home

Miševi izgrizli djevojčicu u krevetu: Krv joj izlazila iz ušiju


Francuska djevojčica s umanjenim sposobnostima u kritičnom je stanju nakon što su je izgrizli miševi u njezinu domu na sjeveroistoku Francuske, prenosi u petak BBC.

Četrnaestogodišnja paraplegičarka spavala je u prizemlju unajmljene kuće kada se dogodio napad u gradiću Roubaixu. Liječnici su utvrdili da ima 45 ugriza na licu, 150 na rukama i 30 na stopalima. Otac je tužio iznajmljivača kuće kojeg smatra odgovornim za prepune kante smeća.

Opisao je zastrašujuće prizore kada je u prošlu subotu pronašao kćer Samanthu kako u krvi leži u krevetu. Kaže da je sve bilo u redu kada su otišli na spavanje.

"Krv joj je izlazila iz ušiju, mislio sam da se radi o krvarenju iz mozga", rekao je otac lokalnom listu Courrier-Picard.

Vrhovi nekih prstiju su otkinuti i hirurzi ih ne mogu vratiti, dodao je. Porodica se preselila u drugu kuću, a policija je pokrenula istragu.

Ljekari su obavili pretrage na Samanthi zbog mogućih zaraza, uključujući bjesnoću koja se srećom pokazala negativnom. Napadi miševa na ljude su rijetki, iako se ponekad hrane ljudskim truplima.

 

(Izvor: Radiosarajevo)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 08/09/2017 - 18:18

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top