Home

Modrićevo poigravanje: 'Ima mozak s druge planete' (VIDEO)

14 Sep

Modrićevo poigravanje: 'Ima mozak s druge planete' (VIDEO)

Kao i uvijek, Modrić je pokazao da ima mozak s neke druge planete. Imao je sjajne poteze na sredini terena, omogućio je Realu sjajan protok lopte te intenzitet u igri, pišu Španjolci.

Real Madrid došao je malo k sebi nakon dva domaća prvenstvena kiksa protiv Valencije i Levantea. Pao je ciparski APOEL na Bernabeu 3-0 kako se i očekivalo, a loša vijest iz te utakmice je ozljeda našeg Matea Kovačića koji je izašao u 25. minuti.

Luka Modrić je pak odigrao svih 90 minuta i ponovno bio među najboljim igračima europskog prvaka. Vjerni fanovi 'kraljevskog kluba' odmah su složili kompilaciju svih njegovih poteza protiv Ciprana.

Marca je dala i svoj stručan osvrt na igru hrvatskog kapetana.

Kao i uvijek, Modrić je pokazao da ima mozak s neke druge planete. Imao je neke sjajne poteze na sredini terena, omogućio je Realu sjajan protok lopte te intenzitet u igri, pišu Španjolci.

Za pobjedu 'blancosa' zabijali su dvaput Cristiano Ronaldo (12. i 51.) te Sergio Ramos u 61. minuti. Španjolce poslije APOEL-a čekaju veliki testovi u Ligi prvaka protiv Tottenhama i Borussije Dortmund.

 

(Izvor: 24sata)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top