Mostarski "Bingo" treba biti obnovljen do septembra

Home

Mostarski "Bingo" treba biti obnovljen do septembra


Tržni centar "Bingo" u Mostaru, koji je potpuno izgorio u katastrofalnom požaru 22. aprila bit će obnovljen do kraja septembra ove godine, potvrdili su to za Avaz.ba iz ove kompanije.

 

Uklanjanje ostataka

Radovi na uklanjanju ostataka već su pri kraju, a građani Mostara nestrpljivo očekuju novo otvaranje tržnog centra. - U toku su radovi na raščišćavanju lokacije gdje se nalazio hipermarket. Planirani završetak radova jeste septembar, ali ne možemo sa preciznošću reći da li ćemo otvoriti objekat tada kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije "Bingo".

 

Zbrinuti radnici

Ovaj tržni centar otvoren je 2011. godine i bio je veličine 2.500 metara kvadratnih, a zapošljavao je 100 radnika, koji su bez obzira na požar zbrinuti. - Kada su naši uposlenici u pitanju, sve smo uradili kako smo se prvobitno i obavezali - kazala je naša sagovornica.

Paunoski je najavila i planove kompanije "Bingo" u narednom periodu.

- Osim novog centra u Mostaru u našoj strategiji razvoja imamo u planu da širimo našu maloprodajnu mrežu u Hercegovini, ali i ostatku naše zemlje - kazala je Paunoski. 

 

(Izvor: Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Wed, 24/05/2017 - 12:39

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top