MTV movie and tv awards/ Ko je odnio prestižne MTV nagrade?!

Home

MTV movie and tv awards/ Ko je odnio prestižne MTV nagrade?!


Mnogi slavni su jedva dočekali 7. maja, ne samo kako bi na crvenom tepihu pokazali svoje dugo pripremane modne kombinacije već i kako bi doznali ko je od njih dobitnik prestižnih MTV Movie & TV nagrada. U prepunom gledalištu Shrine u Los Angelesu prisutni su mogli svjedočiti brojnim inovacijama na ovoj dodjeli nagrada: uvedene su nove kategorije, glumci i glumice stavljeni su u istu kategoriju, pomiješane filmske nagrade s onima za TV serije... Voditelj večeri bio je Adam DeVine, američki glumac, komičar, pjevač, scenarist i producent.

Film "Ljepotica i zvijer" odnio je čak dvije nagrade – onu za najbolji film i za najbolju glumicu u filmu (Emma Watson).

Najboljom TV serijom proglašena je Netflixova serija "Stranger Things", čiji je glumac Millie Bobby Brown proglašen najboljim. Najbolji Tearjerker (sentimentalna priča) je scena karatea Jacka i Randalla u filmu "This Is Us", a najbolji glumac iduće generacije Daniel Kaluuya iz filma "Get Out". Najboljim dvojcem na ekranu proglašeni su Hugh Jackman i Dafne Keen u filmu "Logan".

[caption id="attachment_431116" align="alignnone" width="594"] LOS ANGELES, CA - MAY 07: Actors Hugh Jackman (L) and Dafne Keen, winners of Best Duo for 'Logan', accept award onstage during the 2017 MTV Movie And TV Awards at The Shrine Auditorium on May 7, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)[/caption]

Ashton Sanders i Jharrel Jerome odglumili su najbolji poljubac u "Moonlightu". Sve što vas još zanima možete pronaći na službenim MTV stranicama.

(izvor: okjeok.hr)

Tagovi
Objavio: Pon, 08/05/2017 - 20:17

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top